Geladrink Forte Geladrink 360 kapsula

Kompleks kolagena, glukozamina, hondroitina i vitamina za očuvanje funkcije hrskavice, 360 kapsula
Šifra
102461
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • 360
  • kapsule
  • plastična bočica
  • odrasli
  • glukozamin, hondroitin, kolagen
Cena 5.235,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis
Jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sistema.

Namenjen je pacijentima sa oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.

Zaustavlja propadanje hrskavice
Regenerira oštećenu hrskavicu
Smanjuje bolove pri pokretu
Smanjuje bolove i ukočenost na početku kretanja
Smanjuje noćne bolove za vreme mirovanja

Kolageni peptidi su prirodne supstance koje stimulišu proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena, a zajedno sa glukozamin i hondroitin sulfatom, MSM-om, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom i manganom povoljno utiču na ishranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitet života. Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice – armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale navedene supstance koje ulaze u njen sastav.
 
Glukozamin i hondroitin sulfat i MSM su supstance prirodnog porekla, a inače su prirodni sastojci hrskavice, koji se usled upalnog procesa ili oštećenja uništavaju, pa ih je neophodno, zajedno sa kolagenim peptidima, uneti iz spoljašnje sredine.
 
Bosvelin, ekstrakt kore tamjanovog drveta, deluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje.
 
Vitamini C, E, Selen i Mangan deluju kao antioksidanti – štite organizam od štetnih materija i pomažu ishrani hrskavice.
Prednost ovog preparata je što su sve supstance prirodnog porekla, nema neželjenih efekata niti kontraindikacija.
Može bezbedno da se uzima u kombinaciji sa drugim lekovima, ili u kombinaciji sa ostalim Geladrink preparatima.

Upotreba
Preporuka za upotrebu: odrasli i deca od 12 godina.

Kapsule se uzimaju 2×6 ili 3×4 na dan, posle jela sa dosta tečnosti. Kapsule su želatinaste,lako se gutaju, brzo se otapaju u stomaku i ne oštećuju sistem organa za varenje.

U cilju preventive i sprečavanja daljeg propadanja već oštećene hrskavice preporučuje se upotreba 2-3 puta godišnje, 3 meseca zaredom.

Upozorenje: *Dodatak ishrani. *Nije namenjeno za decu mlađu od 12 godina, trudnice i žene u periodu dojenja *Čuvati van domašaja dece! Preparat sadrži izvor fenilalanina *Preparat sadrži veštački zaslađivač. *Ne sadrži saharozu, holesterol, gluten, laktozu. *Ne zamenjuje unos sveže hrane. * Negativna dejstva nisu poznata. * Osobe alergične na bilo koju komponentu preparate ne treba da koriste ovaj proizvod.Sadržaj
SASTAV DNEVNE DOZE - KAPSULE
Gelita® kolageni peptidi 3328mg
Glukosamisulfat 1500mg
Hondroitinsulfat 800mg
MSM prirodni 600mg
Boswellia Serrata 100mg
Vitamin C 100mg
Vitamin E 36mg
Selen 50µg
Mangan 2mg

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Forte Geladrink 360 kapsula
Vaša ocena