Geladrink Formula za zglobove Geladrink Fast 420g

Kompleks kolagena i bosvelina za smanjenje bolova, otoka i upala u zglobovima, 420g
Šifra
102459
Raspoloživost za isporuku: 2-3 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 420g
  • instant prah / granulat
  • kutija
  • kolagen
Cena 5.829,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 2-3 radna dana
Opis
Prirodan i potpuno bezbedan preparat, koji ublažava pojave kao što su bolovi u zglobovima, upala i otoci (edemi) u zglobovima, obnavlja pokretljivost istih kod osteoartritisa i štiti čitav zglobni sistem, a ne izaziva nikakve nuspojave.
Koristi se kod: bolova zglobova prilikom kretanja nakon mirovanja, bolova mišića,  izrazitog ograničenja pokretljivosti i osetljivosti na hladnoću i klimatske uslove, bolova nakon većeg opterećenja.

Smanjuje bol
Smiruje otoke u zglobovima
Smanjuje jutarnju ukočenost
Povećava pokretljivost zglobova
Deluje sedativno zahvaljujući supstanci Bosvelin

Glavni sastojci Geladrink Fasta su: kolageni peptidi i bosvelin.

Kolageni peptidi predstavljaju osnovu, kamen temeljac vezivnog tkiva zglobova, hrskavica, kostiju i tetiva. Oni utiču na ćelije hrskavice i kostiju tako što stimulišu povećanje proizvodnje novog zglobnog kolagena i sprečavaju razgradnju već postojeće strukture hrskavice. Time se poboljšava pokretljivost zglobova, kao i celokupna vitalnost organizma.
Bosvelin (ekstrakt kore tamjanovog drveta) – smanjuje upalu, otok i bol, a povećava pokretljivost obolelog zgloba. Boswellin ima jak protivupalni učinak i brzo otklanja bolove i ujedno otvara krvne sudove za snabdevanje tkiva (kolateralne krvne sudove), što ima kao rezultat u tkivu više kolagenskih peptida u kraćem vremenu. Zajedno sa kolagenim peptidima utiče na bolju prokrvljenost, a time i ishranu hrskavice.
Vitamin C, vitamin E, Selen deluju kao antioksidanti (branioci organizma) – čiste zglob od štetnih materija organizma.
Preporuka za upotrebu: odrasli i deca starija od 12 godina

Preparat postoji u obliku kapsula i u obliku praha.
Upotreba
Geladrink Fast se uvek uzima na početku terapije i to u periodu od 1 do 3 meseca, zavisno od stanja pacijenta u kom se nalazi. Kod slabijih bolova dovoljan je 1 mesec, dok u slučaju upale i prisustva otoka neophodno je koristiti ovaj preparat 2 do 3 meseca.
Geladrink Fast u obliku praška - 1 merica dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti. Merica se dobija u kutiji.
Preporuka za upotrebu: Koristite od 2 do 3 meseca. Terapiju je dobro ponoviti 3 puta godišnje, započetu terapiju nemojte prekidati. Stalna upotreba je moguća!

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Ne preporučuje se upotreba preparata duže od 3 meseca u kontinuitetu. Proizvod ne sadrži gluten, saharozu i holesterol.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama.


Sadržaj
SASTAV DNEVNE DOZE - PRAH
Gelita® kolageni peptidi 8000mg
Boswellin® – Boswellia Serrata 450mg
Vitamin C 160mg
Vitamin E 36mg
Selen 70µg

Uvoznik
Donet doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Formula za zglobove Geladrink Fast 420g
Vaša ocena