Veterinarski zavod Zemun Flogocid mast

Mast za ublažavanje upalnih procesa na koži 50g
Šifra
100386
Raspoloživost za isporuku: trenutno nedostupan
  • 50g
  • mast medicinska - kozmetička
  • tuba
Cena 420 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: trenutno nedostupan
Only 0 left
Opis
Flogocid mast u svom sastavu ima kompleks enzima u puferskom rastvoru, bornu kiselinu, etarsko ulje lavande, beli vazelin, bezvodni lanolin, holesterol, tečni parafin, eterična ulja poljskog cveća.

Dejstvo:
Aktivne komponente u sastavu masti izazivaju nespecifičnu imunološku reakciju na mestu primene. Na ovaj način pojačava se imunološki sistem same ćelije i stvaraju se odbrambene supstance koje se efikasno suprotstavljaju uzrocima infekcije. Ovim postupkom ublažava se i sprečava dalji razvoj promena koje nastaju na koži i sluzokoži. Aktivne komponente naime, deluju protiv upale, ublažavaju sve neprijatne simptome koji se javljaju na koži i sluzokoži, pokreću regeneraciju oštećenog tkiva i utiču na brže zarastavnje rana.

Primena: 
Flogicid mast se koristi pri upalnim procesima na koži i sluzokoži kao što su akne, bubuljice, urasle dlake, urasli nokti, ekcemi, oderotine, ojedi, svrab. takođe pomaže i kod rana koje teže zarastaju, kod flegmona, inficiranih vlažnih ekcema, otoka limfnih žlezda, opeklina i ozeblina, čireva, furunkula, fistula i upala sluznica usne šupljine.
Svoju primenu Flogocid mast pronašla je i kod problema sa hemoroidima. Veoma bolne iritacije na koži nastale kao rezultat dugotrajnog ležanja, poput dekubitisa, bivaju uspešno smanjene i otklonjenje uz pomoć masti Flogocid.


Upotreba

Flogocid mast je potrebno naneti u debljem sloju na obolelo mesto i njegovu okolinu. Ukoliko se potrebno, može se preko iste staviti zavoj ili gaza. Kada je reč o starim dugotrajnim problemima, neophodno je češće i duže mazanje, kao i redovno menjanje zavoja. Važno je pre primene Flogocid masti, mesto koje će se tretirati temeljno očistiti i ukloniti propalo tkivo, sasušen sekret i dlake.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Flogocid mast
Vaša ocena