Esi Ferrolin C 24 kesice

Gvožđe sa vitaminom C i folnom kiselinom, 24 kesice
Šifra
100249
Raspoloživost za isporuku: 2-3 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 24
  • kesice sa sirupom
  • kutija
  • odrasli
Cena 623rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 2-3 radna dana
Opis

Ferrolin C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora čija se upotreba preporučuje u svim stanjima kada postoji potreba da se poveća njihov unos, bilo zbog manjeg unosa ishranom bilo zbog povećanih potreba organizma. Gvožđe i folna kiselina pomažu fiziološke procese formiranja krvnih ćelija i hemoglobina. Hemoglobin je protein koji se nalazi u crvenim krvnim zrncima i nosač je kiseonika za ceo organizam. Vitamin C povećava resorpciju gvožđa.

Ferrolin C je veoma prijatnog ukusa limuna, obogaćen prirodnim vitaminom C iz acerole, dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Bez neprijatnog metalnog ukusa, karakterističnog za druge preparate gvožđa.

Ne boji zube i ne izaziva mučninu.

Ferrolin C pocket drink® se preporučuje starijim osobama, ženama u trudnoći i periodu dojenja, ženama sa obilnim menstrualnim krvarenjem, kod česte konzumacije alkohola, sportistima i osobama izloženim jakom fizičkom naporu, kao i svim osobama kod kojih dolazi do pojačanog opadanja kose uzrokovanog malokrvnošću.


Upotreba
1 kesica dnevno
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Ferrolin C 24 kesice
Vaša ocena