Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Ferrolin C

Dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom 24 kesice

Oblik: Granulat / prah
Šifra proizvoda: 100249
Pogledajte sve artikle: Esi

Esi - Hiper
Preporučena dnevna doza: 1 kesica
Broj dnevnih doza u pakovanju: 24

Količina:

585,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana

Ferrolin C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora čija se upotreba preporučuje u svim stanjima kada postoji potreba da se poveća njihov unos, bilo zbog manjeg unosa ishranom bilo zbog povećanih potreba organizma. Gvožđe i folna kiselina pomažu fiziološke procese formiranja krvnih ćelija i hemoglobina. Hemoglobin je protein koji se nalazi u crvenim krvnim zrncima i nosač je kiseonika za ceo organizam. Vitamin C povećava resorpciju gvožđa.

Ferrolin C je veoma prijatnog ukusa limuna, obogaćen prirodnim vitaminom C iz acerole, dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Bez neprijatnog metalnog ukusa, karakterističnog za druge preparate gvožđa.

Ne boji zube i ne izaziva mučninu.

Ferrolin C pocket drink® se preporučuje starijim osobama, ženama u trudnoći i periodu dojenja, ženama sa obilnim menstrualnim krvarenjem, kod česte konzumacije alkohola, sportistima i osobama izloženim jakom fizičkom naporu, kao i svim osobama kod kojih dolazi do pojačanog opadanja kose uzrokovanog malokrvnošću.


1 kesica dnevno
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2018. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti