Fattorie Umbre Umak tartufata 180g
- EU
- Mauros doo
- 180g
- sos-umak
- staklena teglica
- posno
Tartufata sos od pečuraka sa vrganjima i tartufima je odličan dodatak pasti sa pečurkama, krem čorbi od pečuraka i mnogim drugim jelima od testenina i sa mesom.
Ideja za pripremu: Tagliatelle sa umakom od tartufa
Potrebni sastojci za 4 osobe:
500 g Tagliatella
1 tegla umaka od tartufa
Maslac
Stavite vodu da provri.
Kada voda provri, posolite i stavite testeninu.
U međuvremenu, rastopite puter u tiganju i dodajte umak od tartufa Fattorie Umbre.
Kada je testenina "al dente", ocedite je i pomešajte sa prethodno prpremljenom smesom.
Prijatno!
Šampinjoni 63.5% (Agaricus bisporus), ekstra devičansko maslinovo ulje, vrganj 7% (Boletus edulis i pečurke iz istog roda), crne masline, crni letnji tartuf (Tuber aestivum Vitt.) 2%, sušeni peršun, kuhinjska so, beli luk, regulator kiselosti (mlečna kiselina), aroma. U proizvodu se mogu naći mleko, jezgrasto voće i kikiriki u tragovima.
Prosečne hranljive vrednosti izražene na 100g
|
|
Energetska vrednost |
757 kJ (184 kcal) |
Masti |
18,7 g |
od kojih zasićene masne kiseline |
3,3 g |
Ugljeni hidrati |
0,6 g |
od kojih šećeri |
0,6 g |
Vlakna |
2,0 g |
Proteini |
2,3 g |
So |
1,4 g |