Eveline 9in1 Ultra Sensitive krema za depilaciju 125ml

Senzitivna krema za depilaciju, odlaže i usporava rast dlake, 125ml

Šifra
127254
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 125ml
  • krema
  • tuba
  • žene
Cena 446,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Ostavlja vašu kožu idealno glatkom čak i do 7 dana i čini dlake koja ponovo rastu tanjom i slabijom. Jedinstvena, nežna formula ne iritira kožu, dok posebni, pravilno odabrani aktivni sastojci čine kožu idealno mekom i glatkom na dodir. Odabrana kompozicija mirisa umanjuje neprijatan miris tokom depilacije. Ergonomska lopatica olakšava precizno nanošenje kreme. Kompleks 3 ulja: semena pamuka, badema i kamelije ispoljava snažno hidratantno i zaštitno dejstvo, jačajući strukturu epidermisa, zaglađuje i umiruje kožu, čineći je glatkom i svilenkastom.

Upotreba

Priprema i uputstva za upotrebu:

Pomoću priložene lopatice ravnomerno rasporedite kremu na delove kože za depilaciju. Ne trljajte. Ostavite na koži 5 minuta. Koristite lopaticu da uklonite kremu sa male površine kože. Ako se dlačice lako uklanjaju sa kože, ostatak kreme uklonite lopaticom u pravcu suprotnom od rasta dlake. Ako se dlake još ne uklanjaju lako, ostavite kremu na koži, ali ne duže od 10 minuta od početka nanošenja. Vreme delovanja kreme zavisi od debljine dlake. Vlažnim sunđerom uklonite ostatke kreme za depilaciju, a zatim kožu isperite mlakom vodom (bez sapuna) i osušite.

Mere opreza:

Pre prve primene preparata potrebno je uraditi alergološki test: kremu naneti na malu površinu kože, sačekati nekoliko minuta i isprati. Osim ako se u roku od 24 sata na mestu nanošenja ne razvije alergijska reakcija, možete izvršiti depilaciju. Ako se javi peckanje, odmah uklonite kremu i isperite kožu mlakom vodom. Ako osećaj pečenja potraje, obratite se lekaru. Koristite kako je navedeno. Ne koristite dezodoranse i antiperspirante na depiliranim područjima do 24 sata nakon depilacije. Izbegavajte sunčanje.

Uvoznik
Dasigo doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:9in1 Ultra Sensitive krema za depilaciju 125ml
Vaša ocena