Ervamatin Losion 2x200ml

Losion za kosu 2x200ml
Šifra
100405
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 200ml
  • losion
  • plastična boca
  • kosa - protiv opadanja
Cena 4.795,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis
Hiljadama godina muškarci i žene su pokusavali da sprece opadanje, slab rast i potpuni gubitak kose. Kako kosa predstavlja simbol lepote, tako i njen gubitak vrlo često prouzrokuje estetske, medicinske, psihološke i socijalne probleme. Da bi se ovo sprečilo kosi je potrebna nega, posebno za one koji imaju genetske predispozicije ili već imaju problem peruti, seboreje vlasišta, preteranog lučenja masnoće, gubitka kose, alopecije (ćelavosti) kao i one sa slabom i tankom kosom.

Ervamatin power je kapilarni losion koji u svom sastavu ima mnoge fito komponente poznate svetskim ekspertima koji su dokazali da se njegovi sastojci mogu naći jedino u oblasti netaknute prirode Amazonije.

Ervamatin power losion je potpuno prirodni preparat, koji ne poseduje kontraindikacije, a izuzetno efikasno se bori sa ovim problemima i kod muškaraca i kod žena svih starosnih doba.
Upotreba

Oporavak se odvija u tri faze:

Prva faza:
Obnavlja se degenerisani folikul dlake u kome se nalazi koren kose, dolazi do eliminacije peruti i prestaje preterano lučenja masnoće u vlasištu. Ujedno dolazi do jačanja vec postojeće kose. Ova faza moze da traje prvi i drugi mesec, sto zavisi od problema i stanja u kome se vlasiste nalazi.

Druga faza: 
Prestaje opadanje kose. Moze da traje drugi i treci mesec tretmana.

Treća faza: 
Podstice se rast kose na mestima gde je ostecena i ispala i tamo gde nije potpuno unisten folikul dlake. Treca faza se odvija od treceg, cetvrtog i petog meseca tretmana pa nadalje i zavisi od stepena ostecenosti folikula dlake, mikrokapilara koji ishranjuju folikul i opsteg stanja organizma.

Proizvod mora da se nanosi na vlasište dva puta dnevno uz blagu masažu u trajanju od 2,5 minuta. Pranje ili ispiranje kose nije potrebno. 

Poboljšanje se manifestuje na različite načine u zavisnosti od organizma. Prve promene se primećuju nakon treće nedelje korišćenja. U izuzetnim slučajevima, u početku tretmana, može se desiti da slaba kosa opadne, da bi ubrzo nakon toga počela da raste nova, jaka i lepa kosa.

Dužina tretiranja Ervamatinom zavisi od vrste i nivoa problema, od samog stepena oštećenosti folikula, kao i vremena u kome je problem trajao. Iskustva korisnika iz celog sveta su pokazala da je poboljšanje izuzetno što je Ervamatin power svrstalo u izuzetno efikasno sredstvo za rast kose na tržištu.

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Losion 2x200ml
Vaša ocena