Equilibra Aloe Vera Extra with Ginger 500ml

Tečni dodatak ishrani sa sokom aloe i ekstraktom rizoma đumbira, 500ml

Šifra
119769
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 500ml
  • napitak
  • plastična boca
  • aloe vera
Cena 1.036,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Proizvod Aloe Vera Extra with Ginger je tečni dodatak ishrani sa sokom aloje i ekstraktom rizoma đumbira, koji doprinosi normalnoj funkciji intestinalnog trakta.

Upotreba

Način upotrebe: 50 ml (1 dozirnu mericu) jednom dnevno, poželjno ujutru, ili nakon glavnog obroka. Proizvod se može uzimati direktno ili nakon dodatka u vaš omiljeni napitak. Promućkati pre upotrebe.

Napomena: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van vidokruga i domašaja dece. Zbog prirodnog porekla sastojaka, mogu postojati varijacije u boji proizvoda, a koje ne utiču na kvalitet proizvoda.

Upozorenja: Proizvod nije namenjen osobama ispod 12 godina. Trudnice i dojilje treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. U slučaju dugotrajne upotrebe konsultovati se sa lekarom.

Uslovi čuvanja:  Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25ºC. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od 30 dana.

Sadržaj

Aktivni sastojci

50 ml (dnevna doza)

Sok aloje

49,89 ml

Suvi ekstrakt rizoma đumbira od čega gingeroli

100 mg

1 mg

 

 

Sastojci: sok aloje (Aloe Vera (L.) Burm. F. sin. Aloe barbadensis Mill.), limunska kiselina, suvi ekstrakt rizoma đumbira (Zingiber officinalis Rosc.) standardizovan na 1% gingerola, prirodna aroma đumbira, konzervansi:  natrijum-benzoat, kalijum-sorbat, zaslađivač: steviol glikozidi.

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Aloe Vera Extra with Ginger 500ml
Vaša ocena