Epoch Dentapro gel za desni 20ml

Gel za ublažavanje tegoba kod upaljenih i iritiranih desni, 20ml

Šifra
124999
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 20ml
  • gel
  • plastična bočica
  • desni
  • odrasli
Cena 327,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Tinktura kamilice sprečava pojavu i razvoj gljivica i bakterija, smiruje upalne procese i stišava bolove i grčeve. Kod pojave upala ili afti često se upotrebljava za ispiranje usta, pomaže kod alergija, upaljenih zglobova i tetiva, kao i kod bolova u mišićima.

Tinktura propolisa ima moćno delovanje kod zapaljenskih oboljenja uva, grla, nosa, sluzokože usta, opekotina, teških rana. Propolis pomaže kod problema žuljeva, kurjih očiju, respiratornih i bolesti probavnog trakta. Tinktura propolisa predstavlja prirodni antibiotik, bori se protiv većine virusa, a sjajan je i u borbi protiv parazita i gljivica. Pogodan je i za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.

Mentol sprečava rast i razvoj mikroorganizama i zato se često koristi u preparatima za lečenje bolesti grla i nosa. Može se koristiti i u formi gela, za olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima. Gel se utrljava na bolno mesto a zahvaljujući svojstvu isparavanja sa površine, utiče na receptore za osećaj temperature, te na koži stvara osećaj hlađenja. Time ublažava simptome kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

Gel ima prijatan miris i ukus.

Upotreba

Pre primene obavezno oprati ruke i zube. 1 cm preparata istisnuti na prst i laganim kružnim pokretima naneti na desni. Nakon nanošenja ne konzumirati hranu i piće u toku jednog sata, kako bi preparat pravilno delovao.

Uvoznik
Epoch doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Dentapro gel za desni 20ml
Vaša ocena