Natumin Pharma Ecomer 250mg 240 kapsula

Kompleks na bazi ulja ajkuline jetre i alkilglicerola 250mg, 240 kapsula
Šifra
101690
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 250 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 240
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • odrasli
Cena 5.795 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis

Ecomer je idealan za jačenje imuniteta i opšteg stanja organizma jer je imunomodulator, imunostimulator i antioksidans.

Preporučuje se:

- Osobama sa slabijim imunim  sistemom 
- Deci koja su sklona infekcijama i prehladama
- Starijim osobama
- Pacijentima koji su na nekom medicinskom tretmanu
- Kad postoji porodična anamneza malignih oboljenja
- Osobama koje žele da poboljšaju imunitet
- Osobama izloženim stresu
- Osobama koje pate od infekcija, prehlade ili gripa, takođe i od alergija, astme ili bronhitisa
- Pacijentima koji su na radioterapiji i hemioterapiji (pre, tokom i posle)
- Sportistima za povećanje snage i izdržljivosti.

Ecomer je idealan za jačanje imuniteta jer je imunomodulator i kao takav jedinstven je po svojoj sposobnosti da balansira imunosistem dovodeći ga u ravnotežu. Ecomer nikada ne izaziva prekomernu stimulaciju imunog sistema. Ecomer kao imunostimulator deluje na obe komponente imunog sistema i ćelijski imunitet, za koji su zadužena bela krvna zrnca (leukociti), i humoralni, koji čine antitela koja sekretuju B-limfociti. Ecomer je antioksidans i štiti organizam od dejstva slobodnih radikala koji oštećuju ćelije, a smatraju se jednim od glavnih uzročnika bolesti.

Ecomer stimuliše imunitet na taj način što reguliše broj belih krvnih zrnaca (leukocita) do normalnog nivoa i podstiče stvaranje antitela. Jak imuni sistem pomaže telu da se bori sa svim štetnim faktorima, unutrašnjim i spoljašnjim. Alkilgliceroli koji su u sastavu Ecomer-a, identičnog su sastava kao i alkilgliceroli u našem organizmu. Alkilgliceroli iz koštane srži, jetre i slezine mobilišu svu imuno vojsku za odbranu organizma. Pomažu stvaranje leukocita i limfocita, kao što su B-limfociti, NK-ćelije ubice i T- ćelije.

Ecomer redovnim uzimanjem obezbeđuje dovoljan nivo alkilglicerola, odnosno dobar imunitet. Ecomer Alkilgliceroli su se pokazali uspešnim u borbi protiv raznih vrsta bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija (nije zamena za terapiju!) Značajna je primena preparata Ecomer kao zaštita od neželjenih efekata u toku hemioterapije i radioterapije. Sprečava nepoželjne prateće pojave, kao što su smanjenje broja leukocita ili trombocita, što dovodi do pada imuniteta i otvara put za razvoj raznih infekcija.

Ecomer alkilgliceroli su sigurna zaštita od prehlade i gripa. Povećavaju snagu i energiju, a otklanjaju i psihički i fizički zamor. Ecomer alkilgliceroli su klinički ispitani.

Upotreba
Ecomer je najbolje koristiti preventivno jer se tada postižu najbolji rezultati. Preporučuje se osobama sa slabijim imuno sistemom, kao i onima koji žele da poboljšaju svoj imunitet, starijim osobama i kao dodatak terapiji osobama koje su na medicinskom tretmanu. Ecomer je jak antioksidant i pogodan je za sportiste.


Mogu ga koristiti i deca, naročito ona koja su sklona alergijama, infekcijama i prehladama. Ecomer je za sve generacije, posebno za starije ljude, ali i za zaposlene koji su podložni stresu.

Ecomer se može koristiti bez vremenskog ograničenja (dug period). Uzima se 1 kapsula 1-3 puta dnevno, sa vodom.
Sadržaj

Svaka kapsula Ecomer-a sadrži 50mg jedinstvene kombinacije alkilglicerola u ukupno 250mg ulja iz ajkuline jetre. Kapsula je od jestivog želatina.

Ecomer ne sadrži konzervanse, čak ni mlečne, pšenične, gluteinske, sojine, kukuruzne, kao ni konzervanse od kvasca. Ecomer sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkilglicerola iz ulja jetre tri vrste ajkula hladnih mora.

Alkilgliceroli su supstance koje su prisutne u našem organizmu (majčino mleko, jetra, slezina i koštana srž), a najveća koncentracija u prirodi nalazi se u ulju ajkuline jetre. Ecomer alkilgliceroli imaju identičan sastav kao alkilgliceroli iz majčinog mleka, jer je ta kombinacija alkilglicerola idealna za snažan imunitet. Alkilgliceroli se troše tokom godina, a njihovo smanjenje dovodi do pada imuniteta. Zahvaljujući Ecomer-u ovaj gubitak alkilglicerola se nadoknađuje, čime imunitet postaje ponovo jak.

Proces proizvodnje je jedinstven i standardizovan, što znači da svaka serija ima isti procenat aktivnih sastojaka , a taj sadržaj se pažljivo kontroliše tokom čitavog procesa proizvodnje, pri čemu je izabrana jedinstvena kombinacija aktivnih alkilglicerola za Ecomer.

Ecomer je potpuno prečišćeno ulje iz ajkuline jetre. Ne sadrži vitamine A i D, omega 9, omega 3 (EPA-DHA masne kiseline), omega 6, holesterol, a ni skvalen. Nečistoće, kao što su DDT i PCB, teški metali i sl. potpuno su eliminisane.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Ecomer 250mg 240 kapsula
Vaša ocena