Natumin Pharma Ecomer Imuno 250mg 240 kapsula

Kompleks na bazi ulja ajkuline jetre i alkilglicerola 250mg, 240 kapsula

Šifra
101690
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 240
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • odrasli
Cena 5.795rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
ECOMER® Imuno - Alkilgliceroli iz ulja ajkuline jetre
 
Ecomer Imuno je proizvod koji se preporučuje za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma. Sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkilglicerola iz ulja jetre tri vrste ajkula iz hladnih mora.
Alkilgliceroli su supstance koje su prisutne u našem organizmu i imaju važnu ulogu u jačanju imuniteta. Prirodan izvor sa najvećom koncentarcijom ove aktivne komponente je u ulju ajkuline jetre. Odnos alkilglicerola u majčinom mleku, poslužio je kao model po kome je odabrana kombinacija Ecomer alkilglicerola.
 
Ecomer Imuno deluje kao:
Imunomodulator - balansira imuni sistem bez prekomerne stimulacije.
Imunostimulator - deluje na obe komponente imunog sistema, humoralni i ćelijski imunitet.
 
Antioksidans - štiti organizam od dejstva slobodnih radikala koji oštećuju ćelije a nastaju kao posledica stresa, metaboličkih procesa i nezdrave ishrane.
 
Ecomer se preporučuje:
• Osobama sa slabim imunim sistemom
• Osobama sklonim infekcijama i prehladi
• Starijim osobama
• Pacijentima na produženim medicinskim tretmanima
• Osobama izloženim stresu
• Sportistima za povećanje snage
Upotreba
Preventivno: 2 kapsule dnevno (1x2). U toku bolesti, kao dodatak terapiji: 4 kapsule dnevno (2x2). Tokom radioterapije i hemioterapije: 6 kapsula dnevno (3x2).
 
Nema poznatih neželjenih dejstava.
Nema kontraindikacija niti interakcija sa lekovima.
Preporučuje se upotreba u trajanju od najmanje tri meseca.
Može se koristiti bez vremenskog ograničenja.
Proizvod nije namenjen deci i trudnicama.
Sadržaj

Svaka kapsula Ecomer-a sadrži 50mg jedinstvene kombinacije alkilglicerola u ukupno 250mg ulja iz ajkuline jetre. Kapsula je od jestivog želatina.

Ecomer ne sadrži konzervanse, čak ni mlečne, pšenične, gluteinske, sojine, kukuruzne, kao ni konzervanse od kvasca. Ecomer sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkilglicerola iz ulja jetre tri vrste ajkula hladnih mora.

Alkilgliceroli su supstance koje su prisutne u našem organizmu (majčino mleko, jetra, slezina i koštana srž), a najveća koncentracija u prirodi nalazi se u ulju ajkuline jetre. Ecomer alkilgliceroli imaju identičan sastav kao alkilgliceroli iz majčinog mleka, jer je ta kombinacija alkilglicerola idealna za snažan imunitet. Alkilgliceroli se troše tokom godina, a njihovo smanjenje dovodi do pada imuniteta. Zahvaljujući Ecomer-u ovaj gubitak alkilglicerola se nadoknađuje, čime imunitet postaje ponovo jak.

Proces proizvodnje je jedinstven i standardizovan, što znači da svaka serija ima isti procenat aktivnih sastojaka , a taj sadržaj se pažljivo kontroliše tokom čitavog procesa proizvodnje, pri čemu je izabrana jedinstvena kombinacija aktivnih alkilglicerola za Ecomer.

Ecomer je potpuno prečišćeno ulje iz ajkuline jetre. Ne sadrži vitamine A i D, omega 9, omega 3 (EPA-DHA masne kiseline), omega 6, holesterol, a ni skvalen. Nečistoće, kao što su DDT i PCB, teški metali i sl. potpuno su eliminisane.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Ecomer Imuno 250mg 240 kapsula
Vaša ocena