Durex Play Warming Gel 50ml

Lubrikant sa efektom zagrevanja 50ml
Šifra
100278
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 200ml
  • lubrikant
  • plastična boca
Cena 1.020rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Kupite zajedno
Cena 1.020rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Španska mušica 20ml
-45rsd
Cena 1.800rsd
(U cenu je uračunat PDV)
=
Sačuvaj 45rsd
2.775rsd
Kupite zajedno
Cena 1.020rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Max erect za potenciju muškarca 10x7g
-45rsd
Cena 2.100rsd
(U cenu je uračunat PDV)
=
Sačuvaj 45rsd
3.075rsd
Može Vam se svideti
Opis

Play Warming lubrikant se zagreva u dodiru s kožom, pa nakon nanošenja stvara sjajne glatke senzacije i nežnu toplinu. Jedan dodatan savet: nežno dunite kako biste pojačali delovanje zagrevanja i doživljaje učinili još slasnijima i intenzivnijima. Lubrikant je na bazi vode pa ga slobodno možete upotrebljavati s kondomom. Zato što je topiv u vodi lako se ispire, nije lepljiv i ne ostavlja tragove.

Zašto upotrebljavati lubrikante?

Lubrikant može dodatno začiniti vaš seksualni život. Eksperimentišite s različitim ukusima i senzacijama dok ne pronađete lubrikant koja vam najviše odgovara. Koliko se god osećali seksi, telo s vremena na vreme ne stvara potrebnu količinu vlažnosti, pa posegnite za lubrikantom i doživite senzualno iskustvo. 

Lubrikanti su takođe savršeni u kombinaciji s vibratorom ili stimulatorom, ako želite da vaše iskustvo bude još senzualnije. Lubrikanti na bazi vode mogu se upotrebljavati s Durexovim kondomima, ali proizvodi na bazi ulja mogu oštetiti i oslabiti kondome, pa to obavezno proverite pre nego što ih upotrebite zajedno.


Napomena:
Ovaj proizvod je sertifikovan kao medicinsko sredstvo u zemljama Evropske Unije, u skladu sa Direktivom za opšta medicinska sredstva 93/42/EEC, od strane SGS sertifikacionog tela CE0120 i namenjen je isključivo za suvoću vagine i vaginalnu nelagodnost. Ostale svrhe korišćenja koje ne spadaju u medicinske, a koje se pripisuju delovanju ovog proizvoda, nisu obuhvaćene poljem delovanja CE sertifikata i korisnici treba da imaju u vidu da procena performansi proizvoda i/ili njegove bezbednosti, koja je izvršena od strane SGS, nije obuhvatila i druge svrhe delovanja.


Upotreba

Uklonite poklopac, okrenite pumpicu da se otvori i nežno pritisnite. Nanesite malo lubrikanta.

Play Warming lubrikant je topiv u vodi i lako se ispire. Nije lepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbegavati kontakt s očima.  Ako osetite nadraženost, prestanite s upotrebom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi ili je neprestano potrebno nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavetujete s lekarom.

Play Warming lubrikant najbolje je držati na hladnom i suvom mestu, dalje od direktne sunčeve svetlosti. Iskoristite u roku od tri meseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati van dohvata dece.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Play Warming Gel 50ml
Vaša ocena