Durex Play Warming Gel 50ml

Lubrikant sa efektom zagrevanja 50ml
Šifra
100278
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 200ml
  • lubrikant
  • plastična boca
Cena 926,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Kupite zajedno
Cena 926,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Eropharm španska ljubavna krema unisex 40ml
-100,00rsd
Cena 1.995,00rsd Redovna cena 2.639,00rsd
(Ušteda: 644,00 rsd)
-24%
Popust važi do 30.04.2024. ili do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
=
Sačuvaj 100,00rsd
2.821,00rsd
Kupite zajedno
Cena 926,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
French Kiss stimulativni gel ukus jagoda 75ml
-100,00rsd
Cena 1.490,00rsd Redovna cena 1.832,00rsd
(Ušteda: 342,00 rsd)
-19%
Popust važi do 30.04.2024. ili do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
=
Sačuvaj 100,00rsd
2.316,00rsd
Može Vam se svideti
Opis

Play Warming lubrikant se zagreva u dodiru s kožom, pa nakon nanošenja stvara sjajne glatke senzacije i nežnu toplinu. Jedan dodatan savet: nežno dunite kako biste pojačali delovanje zagrevanja i doživljaje učinili još slasnijima i intenzivnijima. Lubrikant je na bazi vode pa ga slobodno možete upotrebljavati s kondomom. Zato što je topiv u vodi lako se ispire, nije lepljiv i ne ostavlja tragove.

Zašto upotrebljavati lubrikante?

Lubrikant može dodatno začiniti vaš seksualni život. Eksperimentišite s različitim ukusima i senzacijama dok ne pronađete lubrikant koja vam najviše odgovara. Koliko se god osećali seksi, telo s vremena na vreme ne stvara potrebnu količinu vlažnosti, pa posegnite za lubrikantom i doživite senzualno iskustvo. 

Lubrikanti su takođe savršeni u kombinaciji s vibratorom ili stimulatorom, ako želite da vaše iskustvo bude još senzualnije. Lubrikanti na bazi vode mogu se upotrebljavati s Durexovim kondomima, ali proizvodi na bazi ulja mogu oštetiti i oslabiti kondome, pa to obavezno proverite pre nego što ih upotrebite zajedno.


Napomena:
Ovaj proizvod je sertifikovan kao medicinsko sredstvo u zemljama Evropske Unije, u skladu sa Direktivom za opšta medicinska sredstva 93/42/EEC, od strane SGS sertifikacionog tela CE0120 i namenjen je isključivo za suvoću vagine i vaginalnu nelagodnost. Ostale svrhe korišćenja koje ne spadaju u medicinske, a koje se pripisuju delovanju ovog proizvoda, nisu obuhvaćene poljem delovanja CE sertifikata i korisnici treba da imaju u vidu da procena performansi proizvoda i/ili njegove bezbednosti, koja je izvršena od strane SGS, nije obuhvatila i druge svrhe delovanja.


Upotreba

Uklonite poklopac, okrenite pumpicu da se otvori i nežno pritisnite. Nanesite malo lubrikanta.

Play Warming lubrikant je topiv u vodi i lako se ispire. Nije lepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbegavati kontakt s očima.  Ako osetite nadraženost, prestanite s upotrebom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi ili je neprestano potrebno nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavetujete s lekarom.

Play Warming lubrikant najbolje je držati na hladnom i suvom mestu, dalje od direktne sunčeve svetlosti. Iskoristite u roku od tri meseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati van dohvata dece.
Uvoznik
Nelt doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Play Warming Gel 50ml
Vaša ocena