Dr.Oetker Profiterole 360g

Praškasta smeša za priremu poslastice Profiterole, 360g

Šifra
121737
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 360g
  • kutija
  • kuhinja
Cena 342,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Nikada jednostavnija priprema jedne od najpoznatijih poslastica na svetu! Probajte nove Dr. Oetker Profiterole sa svim potrebnim sastojcima za pripremu 25-30 loptica nezaboravnog ukusa, brzo i lako! Pakovanje sadrži smešu za testo, smešu za vanila krem i čokoladni preliv. Uživajte u punom kremastom ukusu omiljenog slatkiša!

Upotreba

1. Priprema testa:

U posudu za mućenje dodati 2 jaja, 4-5 kašika vode, 2-3 kašike mleka, 4-5 kašika ulja i sadržaj kesice za testo 70 g (Un Karışımı). Mutiti mikserom najpre manjom brzinom, a potom najvećom brzinom najmanje 5 minuta. Uz pomoć dve kašičice napraviti loptice prečnika 2 – 2,5 cm. Peći na srednjem nivou rerne dok blago ne porumeni (25-30 minuta). Izvaditi iz rerne i ostaviti da se ohladi.

2. Priprema čokoladnog preliva:

U šerpu sipati 500 ml mleka i dodati smešu za čokoladni sos (Çikolatalı Sos). Kuvati na srednje jakoj vatri, neprestano mešajući. Kada provri, kuvati još 2-3 minuta pa skloniti sa šporeta i povremeno promešati.

3. Priprema vanila krema:

U činiju za mućenje sipati 500 ml hladnog mleka i sadržaj kesice za krem (Krema Karışımı). Mutiti mikserom najpre manjom brzinom, a potom najvećom brzinom oko 3-4 minuta. Vanila kremom napuniti špric, pa njime probijati loptice i puniti ih. Loptice se mogu i podeliti na pola pa filovati kašičicom.
Preliti čokoladnim prelivom preko kuglica neposredno pre posluživanja.

Uvoznik
Nelt doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Profiterole 360g
Vaša ocena