Esi No Dol Coral Calcium Max 80 kapsula

Komleks sa kalcijumom, magnezijumom i vitaminom D3, 80 kapsula
Šifra
102447
Raspoloživost za isporuku: 2-3 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 250 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 80
  • kapsule
  • kutija
  • odrasli
  • kalcijum
Cena 660 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 2-3 radna dana
Opis
Dodatak ishrani (dijetetski suplement) sa kalcijumom, magnezijumom, vitaminom D3 i fosilnim koralom. Koristan je u slučaju nedovoljnog unosa ovih minerala ili u slučaju povešćanih potreba organizma. Coral calcium max je odličan koađuvans kod problema vezanih za osteopeniju i osteoporozu. Preporučena dnevna doza obezbeđuje 100% PDU kalcijuma i vitamina D3.
 
Kalcijum, kao jedan od najvažnijih minerala, učestvuje u mnogim biohemijskim reakcijama i fiziološkim mehanizmima. 90% kalcijuma u našem organizmu se nalazi u kostima, a neophodan je i za normalan rad nervnog sistema, za kontrakciju mišića, za pravilan rad srca i za mnoge druge funkcije u organizmu.
Drugi najvažniji mineral za naš organizam je magnezijum. Zajedno sa natrijumom, kalcijumom, kalijumom i hlorom učestvuje u održavanju električnog potencijala ćelijske membrane. S druge strane, učestvuje u rastu kostiju, stimuliše neuromišićnu funkciju, povoljno utiče na srčani ritam i jača zubnu gleđ.
Oba ova minerala kao i više od 70 drugih, za život neophodnih elemenata sadržano je u fosilnom koralu koji je glavni sastojak preparata Coral Calcijum Max. 86% fosilnog korala se sastoji od kalcijum karbonata koji organizam može da resorbuje mnogo bolje nego druge oblike kalcijuma (pre svega zahvaljujući prisustvu magnezijuma koji integriše njegove funkcije).
 
Pored toga prisustvo vitamina D3 obeđuje optimalnu resorpciju kalcijuma iz creva i njegovu ugradnju u kosti. Bez vitamina D3 ne bi bilo moguće iskoristiti više od 10% unetog kalcijuma.
 
Preparat je namenjen:
ženama, posebno u menopauzi
adolescentima
osobama preko 55 godina
osobama koje ne konzumiraju mleko i mlečne proizvode
 
Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.
Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.

Upotreba
4 kapsule dnevno, popiti 2 nakon ručka i 2 nakon večere.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:No Dol Coral Calcium Max 80 kapsula
Vaša ocena