Braun Braun Brijač 9390cc

Brijač 9390cc, sivi + gratis Adidas EDT 50ml

Šifra
116394
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • uređaj sa punjačem
  • kutija
Cena 38.450 rsd Redovna cena 52.980 rsd
(Ušteda: 14.530 rsd)
-27%
Popust važi do 27.09.2020. ili do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis

Braun Series 9 9390cc najnovije generacije električnih brijača. Bežični punjač na punjenje, sa Clean&Charge punjačem i kožnom putnom futrolom. Sadrži Wet&Dry funkciju i Li-Ion bateriju za duže trajanje brijanja (60 min), 100% vodootporan.

 

  • Najpametniji svetski električni brijač *. Efikasan i nežan, za besprekorno brijanje
  • Najbolja efikasnost: 5 elemenata za brijanje; zahvati više dlaka u jednom potezu nego bilo koji drugi brijač
  • Najbolje za nežnost: zvučne vibracije klize po Vašoj koži za maksimalni komfor
  • Koristi se za suvo i za mokro brijanje. Sada sa 20% više baterije ** i naprednim Pro ekranom
  • Brijač dizajniran, konstruisan i napravljen u Nemačkoj. Preporučuje GK i akreditovana Skin Health Alliance

* Testirano na trodnevnoj bradi u odnosu na vodeće vrhunske proizvode.

 

 

Braun Serije 9 je najpametniji električni brijač na svetu: 5 elemenata za brijanje, u jednom potezu zahvati više dlaka za besprekorno brijanje. Ovaj brijač pruža nežno brijanje, bez ikakvih kompromisa. Električni brijač klizi po koži i pogodan je za mokro ili suvo brijanje. Sada se možete brijati 60 min duže, sa 20% više baterije od prethodne serije 9. Sadrži Pro ekran sa nadzornom tablom performansi. Svi brijači serije 9 proizvedeni su u Nemačkoj, sa vrhunskim dizajnom. Proizvod koji preporučuje časopis GQ.

 

5 sinhronizovanih elemenata za brijanje - Serija 9 uključuje 5 sinhronizovanih elemenata za brijanje za besprekorno brijanje u jednom potezu. 2 specijalizovana srednja trimera zahvate bilo koju vrstu kose, što seriju 9 čini najefikasnijim brijačem 

 

 

 

Besprekorno brijanje u jednom potezu - Serija 9 inteligentno reaguje na konture Vašeg lica i gustinu brade. Besprekorno brijanje u jednom potezu - bez obzira da li se koristi za suvo brijanje, sa vodom, penom ili gelom.

Efikasno brijanje - 40.000 oštrica zahvate svaku dlaku do približno 0,05 mm. Za besprekorno brijanje. Nežno na koži10 000 Sonic vibracija omogućavaju brijaču da lako klizi po vašoj koži. Za nežnije brijanje.

 

100% vodootporan - Očistite seriju 9 lako pod vodom. Brijanje se može vršiti sa penom ili gelom za osvežavajući osećaj na koži.  Čisti se i puni po zahtevuBrijač kao nov svaki dan. Stanica Clean & Charge automatski odabire program čišćenja, higijenski čisti, podmazuje, suši i puni vaš brijač jednim pritiskom na dugme. 

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Braun Brijač 9390cc
Vaša ocena