Braun Četka AS 720

Četka za kosu AS 720 + četka za kosu Gratis
Šifra
100921
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • uređaj - 220v
Cena 8.825 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Only 0 left
Opis
Braun Satin Hair 7 stajler AS720

Karakteristike proizvoda
• IONTEC: Superiorna jonska performansa da umiri kovrdže za prirodnu uglađenost i sjaj. Vaše ubeđenje za zdrav stajling.
• Balans nivoa vlage: Aktivni joni vraćaju nivo neophodne vlage Vašoj kosi
• Čekinje bez šavova: Štiti kosu od povrede i lomljenja
• Specijalno razvijena mrežica filtera: Sprečava da se kosa upetlja i pomaže da se izbegne njeno lomljenje
• Podrešavanja toplote i protoka vazduha za sopstveni stil


Opis proizvoda

Raznolikost stilova za zdraviji izgled kose: Satin Hair 7 stajler

Novi Braun Satin Hair 7 stajler stilizuje Vašu kosu nežno i efektivnom, nakon čega ona sija i izgleda prelepo svakog dana. Bez obzira na dužinu kose, sa Braun Satin Hair 7 stajlerom uživaćete u širokom izboru stilova. Neka Vaš izgled odgovara Vašem raspoloženju – sa Braun ultimativnom zaštitom kose možete biti sigurni da će Vam kosa biti zdrava koliko i lepa. Braun Satin Hair 7 stajler koristi sve prednosti ovog proizvođača kada je nega kose u pitanju – ekstremno je nežan prema njoj. Ovo je prvi stajler sa IONTEC tehnologijom – Braunovom prvom u svetu inovacijom za zdravo oblikovanje. Satinski joni se ponašaju kao prirodni ovlaživač dok prave Vaš omiljeni stil frizure. Anti statični efekat sprečava da dlake “odlete” i proizvodi dodatni sjaj za vaš savršeni izgled.

S obzirom da je mokra kosa podložnija povredama i lomljenju zbog istrošenosti, svestrani dodaci koje Braun Satin Hair 7 stajler poseduje pomažu da imate ravnu kosu bez “šavova”. Čvrsto drže kosu za vreme stilizovanja bez opasnosti od povrede. Kako bi oblikovanje bilo još sigurnije, Braun Satin Hair 7 stajler ima otklonjivu mrežu filtera koji sprečavaju kosu da se upetlja unutar uređaja i polomi.

"Braun Satin Hair 7 stajler sa IONTEC tehnologijom je ultimativno pogodan uređaj jer je lako prenosiv i multifunkcionalan. Odličan je alat da imate na stolu jer vraća živost kosi i zdrav izgled u trenutku, savršen ukoliko želite da brzo izađete u provod direktno sa posla.
 Sascha Breuer, frizer poznatih ličnostiGlavne karakteristike proizvoda
 
IONTEC
Kao i svi Braun Satin Hair 7 uređaji i Braun Satin Hair 7 fen poseduje Braunovu inovativnu IONTEC tehnologiju. IONTEC je jedistvena tehnologija koja je specijalno dizajnirana da štiti zdravlje vaše kose i da povrati njen zdrav izgled. Zeleni mlaznjak jona ispušta milone aktivnih jona na vašu kosu kako bi privukao čestice vlage iz vazduha u toku sušenja. Rezultat je besprekoran blistavi sjaj koji reflektuje zdravlje vaše kose.

Anti statično stilizovanje
Braunova jedinstvena jonska tehnologija stvara bogat mlaz aktivnoh jona koji obuhvataju svaku dlaku. Ova napredna jonska performansa se ponaša kao prirodni ovlaživač za vreme oblikovanja frizure, smanjivanja kovrdža i statičkog elektriciteta ostavljajući Vašu kosu sjajnom i glatkom.

Anti dry out
Inovativno dizajnirani češalj i četka dostavljaju topao vazduh podjednako i sprečavaju pregrejavanje i isušivanje. U kombinaciji sa dodacima glatke površine, nežno oblikuje Vašu kosu.

Personalizacija
Individualno oblikovanje podrazumeva individualna podešavanja. Braunova dvestepena podešavanja temperature prilagođa toplotu i protok vazduha po Vašoj želji. Možete biti sigurni da će toplota i protok vazduha uvek biti odgovarajući za Vaš tip kose, kako se ona ne bi sušila za vreme oblikovanja ovim stajlerom.

Balans vlage
Aktivni joni obuhvataju svaku dlaku i brzo vraćaju balans vlage kosi koja se izgubi tokom sušenja sa priviše toplote.

Anti breakage
Braunovi specijalno dizajnirani češalj i četka štite opnu dlake čuvajući je od povrede i lomljenja zahvaljujući svojoj tehnologiji bez šavova.

Mreža filtera
Genijalna mreža filtera na pozadini Braun Satin Hair 7 fena pomaže da se izbegne lomljenje kose. Štiti kosu da se ne usisa i upetlja unutar uređaja. Ovo čini stilizovanje još lakšim, a filter možete jednostavno izvaditi kako biste ga očistili.

Hladan mlaz
Ekstra hladni mlaz vazduha omogućava saavršen finiš Vašoj frizuri.


Dodatne karakteristike

• Kabl od 2m
• Kukica za kačenja
• Boja: crna

bpf0917
Garancija

Period važenja garancije: 24 meseca

Pogledajte spisak ovlašćenih servisa ovde

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Četka AS 720
Vaša ocena