Poručivanje telefonom:
011.313.0.494
069.313.0.450

Braun 300

Braun brijač 300

Oblik: Električni uređaj (220V)
Šifra proizvoda: 107332
Pogledajte sve artikle: Braun

Braun - Hiper
pkms

Količina:

7.490,00 RSD6.366,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
Braun 300
Braun 300
Braun 300
Braun 300
Braun 300
Braun 300

Karakteristike proizvoda:

  • Brijanje sa 3 precizna elemnta za efikasnost i komfor vaše kože
  • 2 punjive dugovečne NiMH baterije
  • Dizajniran u Nemačkoj od strane Nemačkih inžinjera
  • Dugotrajan bežični električni brijač, vodootporan do 5 metara dubine
  • Sadržaj: Braun brijač Serije 3, torbica za putovanja, četkica za čišćenje i Smart utikač sa automatskim podešavanjem napona (100-240 V)

Opis proizvoda:

  • Braun brijač Serije 3, efikasan u brijanju, a savršeno nežan prema koži. 3 precizna elementa osetljiva na pritisak savršeno se prilagođavaju svakoj konturi lica i briju u intuitivnim pravolinijskim potezima. Dizajniran i projektovan u Nemačkoj, Braun brijač Serije 3 je osmišljen tako da traje.

Braun 300

Braun Series 3 3020s

Izuzetno prilagodljiv i nežan prema koži.

Braun je proslavljena nemačka marka specijalizovana za vrhunske precizne aparate za brijanje. Globalno je poznata po jednostavnom, intuitivnom dizajnu, kao i po izvanrednim performansama svojih proizvoda. Kao pouzdan odabir muškaraca širom sveta Braun je postao globalna marka br. 1 među aparatima za brijanje s mrežicom.*

Svi Braunovi aparati za brijanje kreću se u pravolinijskim, intuitivnim potezima, pa ne trebate dva puta kružiti iznad istog mesta, što pomaže smanjenju iritacije kože.

Specijalizovani elementi za podrezivanje osetljivi su na pritisak i zaštićeni patentiranom metalnom mrežicom (SensoFoil™) što osigurava temeljno brijanje i izvanrednu udobnost za kožu.

Svi brijači iz Serije 3 dizajnirani su i projektovani u Nemačkoj, sa vrhunskom preciznošću i posvećenošću detaljima. Kvalitet koji možete osetiti svakoga dana.

*U odnosu na vrednost učinka od jula 2015. do juna 2016. Izvor: Vodeći institut za istraživanje tržišta.


Braun 300

Napredno brijanje

Tri specijalizovana elementa za brijanje zajedničkim radom omogućavaju temeljno i nežno brijanje. Braunov patentiran SensoFoil™ Sistem lakše skraćuje dlačice, a istovremeno je neverovatno nežan prema koži.
Braun 300

Savršeno prilagođavanje

Tri nezavisna elementa sečenja prilagođavaju se konturama svakog lica i efikasno smanjuju kako kratke tako i duge dlake svakim potezom.
Braun 300

Osetljivost kože

Braunovi žileti osetljivi na dodir se pod pritiskom automatski prilagođavaju i štite vašu kožu. Za nežno brijanje i osećaj glatke kože
Braun 300

Inteligentan dizajn

Najveća snaga u brijanju Serije 3 izgrađena je u super tankoj glavi koja vam omogćava da lako pristupite teškim područjima kao što je, na primer ono ispod nosa.

Braun 300

Nemačka tehnologija

Braunovi aparati za brijanje iz Serije 3 osmišljeni su i proizvedeni tako da potraju. Ergonomski dizajn omogućava vam sigurno brijanje, bilo da se brijete pod vodom, sapunom ili gelom.
Braun 300

100% vodootporan

Svi Braunovi brijači su vodootporni do 5 metara, tako da ih slobodno možete isprati pod mlazom vode ili čak da se brijete pod tušem.
Braun 300

Bežična ili žična upotreba

Nikada bez napajanja. Pametni SmartPlug utikač, automatski se prilagođava bilo kom naponu između 100 i 240V širom sveta, tako da svoj brijač možete koriristiti i na putovanjima.
Braun 300

2x dugotrajnije baterije

Dve moćne NiMH baterije sa tehnologijom brzog punjenja. Samo 5 minuta je dovoljno za 1 brijanje.

Braun 300

Drugi kupci su takođe kupili:

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

SSL Certificate

hiper click2pick 2018. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti