Aleksandar MN Bone Up

Formula za pomoć kod osteoporoze, 30 kesica

Šifra
115816
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 30
  • kesice sa granulatom
  • kutija
  • oralno
Cena 1.274 rsd Redovna cena 1.698 rsd
(Ušteda: 424 rsd)
-25%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
  • Kupi 2 x 1.150 rsd i uštedi 10%
  • Kupi 3 x 1.050 rsd i uštedi 18%
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Jedinstvena formula za pomoć kod OSTEOPOROZE. 
 
  • Klinički dokazan
  • Poboljšava kvalitet i gustinu kostiju
  • Smanjuje razgradnju kostiju
 
Bone-UP MD je kombinacija Kalcijum citrata, Magnezijum citrata, Cink citrata, Vitamina K2 i Vitamina D3 koji utiču na pravilnu i ravnomernu ugradnju kalcijuma u koštani matriks. Samim tim pomaže održavanju integriteta koštanog sistema i zdravlju arterijskog i kardiovaskularnog sistema. Čini kosti  jakim i zdravim.
 
Kalcijum Citrat: Citratni oblik kalcijuma ne remeti acidobaznu ravnotežu želudca , što je veoma bitno kod pacijenata koji koriste antacide i druge lekove za kontrolu pH. Posebno je bezbedan za pacijente nakon bajpas operacije želudca.  Kalcijum citrat se prevashodno koristi kod pacijenata sa osteopenijom i osteoporozom , ali i za stanja poput hipoparatireoidizma, određenih bolesti mišićnog sistema (latentna tetanija),  niskog nivoa kalcijuma u krvi (dijete). Preporučuje se i osobama koje imaju potrebu za unošenjem dodatnih količina kalcijuma (trudnice, dojilje, žene u postmenopauzi i pacijenata koji koriste lekove poput prednizolona, fenitoina, fenobarbitola)  
 
Vitamin D3: reguliše promet kalcijuma u organizmu i bez njega se kalcijum ne može resorbovati . Takođe igra bitnu ulogu u blokadi oslobađanja  PTH, kao i za normalno funkcionisanje mišićnog i imunog sistema.
 
Vitamin K2 (MK-7): ovaj vitamin ljudski organizam ne sintetiše, već se unosi hranom. Aktivira dva specifična proteina – osteokalcin (bitan za vezivanje kalcijuma i njegovu ugradnju u koštani matriks) i “matrix GLA protein” čija je uloga u vezivanju i uklanjanju viška kalcijuma iz arterijskih krvnih sudova i hrskavice.  Vitamin K2 (posebno oblik MK-7) je neophodan da bi se uneti kalcijum u organizmu pravilno iskoristio.
 
Magnezijum citrat: ima blagotvoran uticaj na mnogobrojne funkcije našeg organizma. Deluje kao lepak koji vezuje kalcijum i fosfor u toku izgradnje koštanog matriksa. Sem toga magnezijum je bitan u izgradnji vezivnog ktiva i zglobne hrskavice.
 
Način upotrebe: Jednom dnevno razmutiti kesicu u čašu vode
 
Nema kontraindikacija!
 
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Bone Up
Vaša ocena