Grenade Black OPS

Kompleks za intenzivno topljenje masti u organizmu, 4 kapsule
Šifra
104085
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 4
  • kapsule
  • plastična bočica
  • odrasli
  • za mršavljenje
Cena 250,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis
Hardcore rešenje za gubljenje masti.
Black Ops™ je vrhunski sistem za regulisanje težine razvijen od strane višestruko nagrađivanog R&D Grenade® tima i ima jedinstven stimulativni efekat koji može poboljšati mentalne i fizičke performanse.

- Precizno tempirani stimulans - idealan za HIIT (High Intensity Interval Training), odnosno intervalni trening visokog intenziteta
 - Koristi masti kao gorivo
- Obezbeđuje istančan fokus i intenzitet tokom treninga

Black Ops™ složena mešavina za borbu protiv suvišnih masti pretežno je usmerena na korisnike muškog pola. Ovaj proizvod ima kraći period delovanja od originalnog Grenade® Thermo Detonator što ga čini idealnim za fokusirane HIIT sesije i za kasne popodnevne i večernje treninge. Razvijen je u saradnji sa elitnim američkim Special OPS jedinicama. Black Ops™ omogućuje usmereni, kontrolisani nivo stimulativnog efekta. Ovaj proizvod potkrepljen istraživanjima je savršen za postizanje željenih, precizno tempiranih naleta energije i termogeneze bez indikovanja neželjenih efekata usled produženog dejstva i nervoze, a što je slučaj sa mnogim drugim pre-workout proizvodima i sagorevačima masti. Zašto da se osećate napeto, nervozno i razdražljivo satima nakon što konzumirate proizvod za sagorevanje masti? Zašto nebiste uzeli precizno doziran proizvod koji obezbeđuje dodatnu energiju a koji pritom mobiliše masti u tu svrhu, sve to bez nuspojava i velikog sloma energije na kraju? Uz Black Ops™ možete doći do efekta ka kom težite bez negativnih pratilaca.

1-0
Upotreba
Način upotrebe: Uzeti 1 kapsulu sa vodom, nakon buđenja, na prazan stomak; 30 minuta pre ručka ili pre napornog treninga. Uzimati najmanje 8 čaša vode dnevno. Otvaranje: Držati pakovanje uspravno i okrenuti poklopac za 90° uprotno od smera kazaljki na satu. Sačuvati pakovanje zbog uputstva za upotrebu.

Uvoznik
Vitalikum doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Black OPS
Vaša ocena