Daiwa Pharmaceutical BioBran 250 50 kapsula

Kompleks na bazi arabinoxylana 250mg za jačanje imuniteta, 50 kapsula
Šifra
112688
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 250 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 50
  • tablete
  • blister u kutiji
  • odrasli
  • za imunitet
Cena 6.498 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
BioBran tablete su jedinstven proizvod za jačanje imuniteta posebno kod osoba:

sa virusnim infekcijama – grip, virusni HPV, herpes simpleks, herpes zoster, hepatitis A, B i C, HIV…,
sa autoimunim oboljenjima – reumatoidni artritis, sistemski eritemski lupus, celijakija, perniciozna anemija, vitiligo, skleroderma, psorijaza, inflamatorna bolest creva, Hašimoto bolest, Adisonova bolest, Gravesova bolest, reaktivni artritis, Sjogerov sindrom, dijabetes tip 1,
sa alergijskim oboljenjima različite etiologije,
sa bakterijskim infekcijama,
nestabilnog imuniteta, sa čestim recidivima infekcija.
BioBran tablete treba koristiti kao prevenciju protiv malignih oboljenja.

Nema zabeleženih neželjenih dejstava i toksičnosti ni nakon više godina primene. BioBran je bezbedan za korišćenje čak i kod dece ali sa prilagođenim doziranjem prema telesnoj težini deteta.

BioBran, odnosno aktivnu supstancu arabinoxylan, MGN-3, otkrili su imunolozi (Dr Maeda, Dr Ghoneum, Dr Ninomiya ) a kompanija Daiwa Pharmaceutical Co. Japan ga od 1992. godine proizvodi i plasira na svetsko tržište.

BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vlakna. Aktivni prirodni sastojak je jedinjenje arabinoxilan (MGN-3). Ova vlakna se apsorbuju u krvotok iz tankih creva.

BioBran tablete se primenjuju kod pacijenata sa:

virusnim infekcijama – grip, virusni HPV, herpes simpleks, herpes zoster, hepatitis A, B i C, HIV…,
autoimunim oboljenjima – reumatoidni artritis, sistemski eritemski lupus, celijakija, perniciozna anemija, vitiligo, skleroderma, psorijaza, inflamatorna bolest creva, Hašimoto bolest, Adisonova bolest, Gravesova bolest, reaktivni artritis, Sjogerov sindrom, dijabetes tip 1,
alergijskim oboljenjima različite etiologije,
bakterijskim infekcijama,
nestabilnog imuniteta, sa čestim recidivima infekcija.
Snažan imunomodulator i imunostimulator
BioBran  tablete se primenjuju kao imunomodulator i imunostimulator u prevenciji protiv malignih oboljenja kao i kod  pacijenata sa malignim oboljenjima koji dobijaju hemoterapiju i terapiju zračenjem (u cilju smanjenja neželjenih efekata standardne terapije) kao i u pripremi onkoloških pacijenata za hirurški zahvat, kako bi se isti što bolje podneo.

BioBran ispoljava imunomodulatorno dejstvo putem stimulacije posebne grupe limfocita – NK ćelija (engl. natural killer cells), koji imaju značajnu ulogu u odbrani organizma protiv virusa i tumorskih ćelija.

Na molekularnom nivou pod uticajem BioBrana smatra se da dolazi do povećanja produkcije citokina i povećanja broja granula unutar NK ćelija, koje sadrže više citotoksičnih supstanci (perforini, granzimi, granulozini i dr.) značajnih za antimikrobno i antitumorsko delovanje.

Nema zabeleženih neželjenih dejstava i toksičnosti ni nakon više godina primene. BioBran je bezbedan za korišćenje čak i kod dece ali sa prilagođenim doziranjem prema telesnoj težini deteta.
Ne sadrži genetski modifikovane sastojke.
Pogodan je za vegetraijance.
Upotreba
Doziranje:
– Preporučena dnevna doza: sedam dana po dve tablete popiti posle obroka, a nakon toga smanjiti dozu na jednu tabletu dnevno.
– U teškim slučajevima (maligna oboljenja) terapijska doza je od jedan do tri grama dnevno.

Napomena:
– Primena u trudnoći i tokom dojenja se ne preporučuje.
– Kod primene u pedijatrijskoj populaciji potreban je oprez i prilagođavanje doze (15-45 mg/kg telesne težine dnevno, odnosno 1/3-1/4 količine za odrasle).

Sadržaj
MGN-3 Rice Bran Arabinoxylan compound (Arabinoksilan smeša) 250 mg.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:BioBran 250 50 kapsula
Vaša ocena