Bilje Borča EpiProstan sirup 250ml

Sirup za probleme kod uvećane prostate, 250ml

Šifra
119619
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • Srbija
  • 250ml
  • sirup
  • staklena bočica
  • muškarci
Cena 1.297,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Sirup je namenjen muškarcima koji imaju problema sa uvećanom prostatom. Hipertrofija ili adenom prostate je vrlo česta bolest muškaraca nakon 50 godine života, a karakteriše se stvaranjem velikih čvorova u prostati. Ove promene dovode do uvećanja prostate i pritiska na mokraćnu cev, te smetnje u oticanju mokraće odnosno pražnjenja mokraćne bešike.

Sirup sadrži tečni ekstrakt lekovitog bilja. Ekstrakt je dobijen iz:
Epilobium Parviflorum – ekstrakt mlečike, vrbolike sa malim cvetovima. Biljka sadrži materije koje deluju na nivou metabolizma testosterona (zaustavljaju delovanje 5-alfa reduktaze), što je čini delotvornim lekom za lečenje poblema vezanih za beningno uvećanje prostate.
Urticae dioica – ekstrakt koprive sadrži aktivne principe koji imaju diuretska i protivupalna delovanja. Lignani koji se nalaze u korenu koprive utiču na nivo slobodnih polnih hormona i utiču na proliferaciju tkiva prostate.
Cucurbita pepo - ekstrakt semenke bendeve. Sadrži aktivne principe (fitosteroli, tokoferl i selen) tonizira muskulaturu mokraćne bešike.

Ekstrakti lekovitih biljaka svojim protivupalnim i antiedematoznim delovanjem uklanjaju tegobe upaljene, povećane i starački izmenjene prostate. Sastojci ekstrakta imaju i antiseptično i diuretično delovanje,čime se olakšava pražnjenje bešike,uklanja česti nadražaj i bol pri mokrenju.

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:EpiProstan sirup 250ml
Vaša ocena