Terezia Company B17 Apricarc 60 kapsula

Amigdalin, b17 za jačanje imunog sistema, 60 kapsula
Šifra
100326
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 60
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • odrasli
  • amigdalin
Cena 3.329rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis

Osnovna komponenta B17 APRICARC-a je mleveno sušeno jezgro kajsije koje sadrži aktivnu supstancu B17 (koji se naziva i laetril ili amigdalin), koju je 1950.godine otkrio hemičar iz SAD-a Ernest Krebs i koja danas zanima onkologe u celom svetu.

Osim amigdalina dijetetski suplement B17 APRICARC-a sadrži:bukovaču, reiši i biljku pasji trn. Lekovite gljive bukovača i reiši sadrže supstancu beta-glukan koja je veoma važna za efikasnost imunog sistema i utiče na regeneraciju ćelija – njihovo brže razmnožavanje i jačanje imuniteta. Visok sadržaj vlakana pečuraka povoljno utiče na peristaltiku creva. Pasji trn povoljno utiče na elastičnost i prohodnost krvnih sudova i zgrušavanje krvi, održava elastičnost i vitalnost kože.

Sinergističkim delovanjem navedenih aktivnih komponenata dobijate složenu dopunu iskhrani za jačanje imuniteta, jačanje zdravlja, vitalnosti i svežine.

Vitamin B17 najefikasnije kontroliše rak

Vitamin B17 je prirodni hemoterapijski agens koji se može naći u preko 1200 biljaka, naročito u semenju koštunjavog voća. Ima jednostavnu „bioprihvatljivu“ molekularnu formulu, lako prolazi kroz ćelijsku membranu i lako dostiže visoku koncentraciju unutar ćelije. Samo ćelije karcinoma sadrže enzim za „otključavanje“ koji vrši razlaganje B17 na sastojke. Tako oslobodjeni cijanid sa benzaldehidom deluje 100 puta jače u odnosu na svaku supstancu pojedinačno. Ako u organizmu nema ćelija karcinoma nema ni enzima za „otključavanje“ beta glukozidaze. Normalne ćelije sadrže enzim za neutralizaciju raspadnih produkata B17, tako što cijanid iskoriste za metaboličku sintezu B12 koji je važan u metabolizmu hemoglobina a višak se izbacuje urinom.


Upotreba
1 kapsula 2x dnevno pre jela za period od 1 do 3 meseca. Kapsule se gutaju cele zajedno sa vodom, ili se delovi kapsule rastave, a sadržaj sipa u jelo ili vodu.
Sadržaj
Jedna želatinasta kapsula sadrži 400mg smese B17 APRICARC – prašak od jezgra kajsija, prašak sušenog ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides), prašak liofilizovane REIŠI (Ganoderma lucidum), prašak bukovače (Pleurotus ostreatus) i ulje od jezgra kajsija bez primesa.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:B17 Apricarc 60 kapsula
Vaša ocena