Pharmanova Avaricon

Pomoć za ublažavanje tegoba usled proširenih vena, 30 kapsula
Šifra
100235
Raspoloživost za isporuku: trenutno nedostupan
Cena 968rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: trenutno nedostupan
Opis
Avaricon kapsule su dijetetski preparat sa kombinacijom prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok i bol, grčevi, parestezije, pucanje kapilara, i osećaj tzv. teških nogu. Preparat se primenjuje i za ublažavanje tegoba izazvanih hemoroidima: bola, svraba i krvarenja.

Trokserutin je dijetetski suplement koji se pokazao koristan kao pomoć kod hronične venske insuficijencije, varikoznih vena i hemoroida. Može da ostvari venoprotektivno, vazoprotektivno i antioksidantno dejstvo, te smanji osećaj bola, teških nogu, grčeve, oticanje i nemir nogu. Trokserutin se takoðe primenjuje kod mišićnih bolova i edema koji su nastali kao posledica hematoma i lošeg venskog protoka.

Aktivni sastojci Centella asiatica-e ostvaruju dejstvo na razvoj i metabolizam vezivnog tkiva, ubrzavaju zaceljivanje epitelijalnih ulcera i drugih poremećaja kože.Ginkgo biloba poboljšava fluidnost krvi i mikrocirkulaciju, delujući antiagregacijski, antioksidativno i antiinflamatorno.

Preporučuje se kod:
-  Hronične venske slabosti
-  Varikoznih vena- problema izazvanih hemoroidima
Upotreba
Odrasli: Prve dve nedelje tri puta po jedna kapsula dnevno, uz jelo.
Potom nastaviti uzimanje dva puta dnevno po jednu kapsulu, uz jelo, do nestanka tegoba. Trajanje primene zavisi od težine ispoljenih tegoba.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Avaricon
Vaša ocena