Pharmanova Avaricon krem 75ml

Krema za ublažavanje tegoba kod umornih nogu, 75ml
Šifra
116466
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 75ml
  • krema
  • tuba
Cena 799,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Avaricon krem sadrži trokserutin, aktivnu supstancu biljnog porekla, koja se upotrebljava za ublažavanje tegoba nastalih kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otoka i bolova, grčeva, parestezija i osećaja tzv. teških nogu.

Delovanje: Uz redovnu upotrebu preparat dovodi do smanjenja tegoba, olakšanog hoda i vitalizacije kože i krvnih sudova nogu. Avaricon krem se primenjuje i kod povreda mekih tkiva nogu (udarci, istegnuća) koje su praćene otokom, bolom i pojavom modrica. Preparat se može upotrebljavati ispod zavoja, čarapa i elastičnih čarapa. Formulacija krema obogaćenog pantenolom je posebno pogodna za primenu na suvu i ispucalu kožu kojoj je potreba dodatna nega i vlaženje.

Upotreba

Krem naneti u tankom i ravnomernom sloju 2 do 4 puta dnevno na bolna mesta nogu, uz laganu masažu, odozdo prema gore.
Napomena: Avaricon krem je namenjen isljučivo za spoljašnju upotrebu, na neoštećenu kožu! Ne nanosi se na sluzokožu, površine zahvaćene ekcemom i otvorene rane.

Sadržaj

- Trokserutin 3,0g
- DL pantenol 2,0g
Ostali sastojci: prečišćena voda, vazelin, cetostearil alkohol, natrijum cetostearil sulfat, izopropilmiristat, parafinsko ulje, decil oleat, metilparaben, propilparaben, etarsko ulje lavande.

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Avaricon krem 75ml
Vaša ocena