Aleksandar MN Liposomalni melatonin 30ml 60 doza

Liposomalni melatonin pojačanog dejstva za kvalitetniji san, 30ml
Šifra
130082
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 30ml
  • melatonin
Cena 1.199,00rsd Redovna cena 1.795,00rsd
(Ušteda: 596,00 rsd)
-33%
Popust važi do 30.04.2024. ili do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
  • Kupi 2 x 1.175,00rsd i uštedi 2%
  • Kupi 4 x 1.100,00rsd i uštedi 8%
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Liposomalni melatonin pomažei da brže zaspite, produžite trajanje sna i poboljšate kvalitet sna u celini, bez obzira da li patite od nesanice ili jednostavno želite da poboljšate svoj kvalitet sna.


Liposomalni melatonin takođe može pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti, poboljšanju raspoloženja i jačanju vašeg imunološkog sistema. Zbog toga je ovo sjajna opcija ne samo za ljude koji imaju probleme sa spavanjem, već i za one koji žele da poboljšaju svoje opšte zdravlje i dobrobit.

Melatonin je hormon koji proizvodi epifiza u mozgu i koji je važan za regulaciju cirkadijanskog ritma, perioda sna i budnosti. Melatonin se prirodno povećava uveče i opada ujutru, međutim, stres, loše navike spavanja i drugi faktori mogu da poremete ovaj ritam, i to dovodi do nesanice i drugih problema sa snom.

Liposomalni melatonin je naprendna forma melatonina koja ima brzu apsorpciju u organizmu. Melatonin se nalazi u liposomama, kapljicama od fosfolipida, koje štite melatonin od želudačnih kiselina i drugih enzima, pa se tako veća količina melatonina dospeva u organizam. Dugotrajna upotreba melatonina može da pomogne u uspostavljanju normalnog cirkadijanskog ritma, što dovodi do boljeg sna i manje nesanice. Takođe, melatonin može da pomogne u poboljšanju REM faze sna u kojoj se telo obnavlja i oporavlja. Takođe liposomalni melatonin utiče na smanjenje stresa i anksioznosti kroz smanjenje nivoa kortizola, hormona stresa, i to dovodi do opuštanja i smanjenja anksioznosti. Dodatno melatonin može pomoći u poboljšanju raspoloženja i smanjenju depresije.

 

Uvoznik
Aleksandar MN doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Liposomalni melatonin 30ml 60 doza
Vaša ocena