Aquaphor Filter boca Akvafor City zelena 500ml

Boca za filtriranje vode za poneti, 500ml
Šifra
128395
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • Rusija
  • boca
  • kutija
Cena 1.375,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Kupite zajedno
Cena 1.375,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Filter za vodu za bocu Akvafor City 150L 1 komad
-95,00rsd
Cena 625,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
=
Sačuvaj 95,00rsd
1.905,00rsd
Opis

Filter flaša AKVAFOR City sa promenljivim uloškom kapaciteta 150l namenjena je dodatnom prečišćavanju hladne vode iz vodovoda.

Filtrirajući uložak uklanja iz vode aktivni hlor, teške metale, toksine i alergene koji se mogu naći u vodovodu, poboljšava ukus i miris vode.

Filtrirajući uložak sadrži dve visokoefikasne komponente: patentirano vlakno AKVALEN i aktivirano karbonsko vlakno - aktivni ugalj, koji zahvaljujući vlaknastoj strukturi ima veću sposobnost filtracije, u odnosu na granulirani ugalj iste zapremine.

Selektivnost AKVALEN mikrovlakana prema teškim metalima se koristi ne samo za filtraciju, već i za sprečavanje razvoja bakterija unutar uloška. AKVALEN zadržava na sebi srebro u njegovom aktivnom jonskom obliku. Takvo srebro efikasno sprečava razvoj bakterija unutar uloška, pri čemu se ne ispire vodom i ne šteti ljudskom organizmu.

Materijal bočice je prijatan na dodir, široka traka dodatno fiksira bočicu tokom upotrebe, zaštitni poklopac će sprečiti curenje vode u torbi. Zapremina od 0,5 l je idealna za utoljavanje žeđi u pokretu, a možete dodati još vode za filtriranje čim vam zatreba. Pogodno za putovanja i letove.

Flaša za vodu sa filterom je korak ka odgovornoj potrošnji resursa planete i svakodnevnoj uštedi na kupovini plastičnih flaša za jednokratnu upotrebu.

Uvoznik
Akvafor doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Filter boca Akvafor City zelena 500ml
Vaša ocena