Activlab Mass Up slana karamela 3.5kg

Ugljeni hidrati za povećanje mase slana karamela 3.5kg
Šifra
129382
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 3.5kg
  • prah
  • zip kesa
  • za sportiste
Cena 4.290,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Protein surutke, ugljeni hidrati, kreatin i taurin u svakoj porciji. Brza i efikasna izgradnja mišićne mase. Brza apsorpcija. Ne opterećuje sistem za varenje. Lako se rastvara u vodi. Bez aspartama!
MASS UP je savršen gainer za:
      sportiste i rekreativce koji žele da efikasno izgrade kvalitetnu mišićnu masu
      osobe koje se bore sa brzim metabolizmom
      osobe koje praktikuju sportove izdržljivosti jer podiže kalorijsku vrednost ishrane
Sadrži :
Koncentrat proteina surutke – jedan od najboljih izvora proteina koji postoji za fizički aktivne osobe, koji se brzo apsorbuje, sa visokim sadržajem leucina, koji snažno stimuliše sintezu proteina u mišićima. Koncentrat proteina surutke karakteriše visoka biološka vrednost i veliki udeo esencijalnih aminokiselina.

Taurin – organska hemijska supstanca iz grupe biogenih aminokiselina koja se javlja u životinjskim tkivima. U ljudskom telu, javlja se u slobodnom stanju, i čini 1/1000 telesne težine. U pitanju je visok sadržaj za ne-proteinsku aminokiselinu, zbog čega taurin ima značajnu ulogu u regulaciji velikog broja funkcija u telu – unapređuje metabolizam masti, štiti od razvoja dijabetesa. Pored toga, taurin pomaže transportu još jedne bitne aminokiseline – kreatina.

Kreatin – najjači legalni anabolik, bitna komponenta mišićnog tkiva i igra osnovnu ulogu u hemijskim promenama koje dovode do mišićnih kontrakcija. Upotreba kreatina pre treninga pomaže u razvoju čiste mišićne mase, kao i u unapređenju kognitivnih funkcija. Kreatin u formi monohidrata je supstanca koja je više puta testirana sa dokazanom efikasnošću i najvišim sadržajem bioaktivnih supstanci.

Preporučeni način upotrebe Mass Up gainera:

Rastvorite 100 grama proizvoda (4 ravne merice) u 300-350 ml vode ili mleka. Koristiti jednom dnevno, najbolje između obroka ili odmah nakon vežbanja.

Sastojci: maltodekstrin, koncentrat proteina surutke (iz mleka), kreatin monohidrat, taurin, arome, maslac u prahu, boje: karamel amonijačni i karoteni, zgušnjivač: ksantan guma, zaslađivači: sukraloza i acesulfam K.

Suplement koji vas zasigurno vodi ka cilju
Brz tempo života i količina obaveza koje imamo čine naš put ka ciljevima mnogo kompleksnijim. Srećom, nedostatak vremena više ne mora da znači odustajanje od vašeg tela iz snova – Mass Up stiže u pomoć, proizvod koji sadrži koncentrat proteina surutke, optimalnu kombinaciju složenih i prostih ugljenih hidrata, kreatin i taurin. Ovaj visokokvalitetan suplement je kreiran za one koji žele da dobiju kvalitetnu mišićnu masu, koji se bave sportovima izdržljivosti i one koji se bore sa brzim metabolizmom koji sprečava razvoj mišićnog tkiva. Recept proizvoda Mass Up je sada poboljšan i dolazi u nekoliko popularnih ukusa – čokolada, jagoda, vanila, breskva, slana karamela i mlečni kolačić.

Mass Up je jedan obrok, sa velikim brojem prednosti
Izgradnja mišićne mase je dugotrajan proces koji zahteva redovnost i upornost – tu nema prečica. Suplementi sa visokim sadržajem ugljenih hidrata daju pravu dozu lako svarljivih proteina i optimalnu kombinaciju ugljenih hidrata, što zajedno daje efikasnu podršku razvoja i regeneracije mišića. Mass Up u obliku tečnih obroka ne opterećuje sistem za varenje, a predstavlja visoko kvalitetni proteinski suplement sa taurinom i kreatinom.

Upotreba

Rastvorite 100 grama proizvoda (4 ravne merice) u 300-350 ml vode ili mleka. Koristiti jednom dnevno, najbolje između obroka ili odmah nakon vežbanja.

Uvoznik
Xo Pharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Mass Up slana karamela 3.5kg
Vaša ocena