Način isporuke

Pošiljke isporučujemo u sva mesta u Srbiji preko kurirskih službi.

1. Regularna isporuka: Cena isporuke je 295 RSD za celu kupovinu / pošiljku.

Cena od 295 RSD se primenjuje za bilo koju veličinu / težinu pošiljke, za sva mesta u Srbiji i obračunava se prilikom potvrde porudžbine, tako da je ukupan iznos na računu koji vidite prilikom potvrde porudžbine i iznos koji plaćate. Cena dostave se dodaje na iznos kupovine i račun se plaća u ukupnom iznosu na jedan od načina koji izaberete (ukupan iznos karticom - online, ukupan iznos gotovinom prilikom preuzimanja ili ukupan iznos uplatom na račun) i ne postoje dodatna plaćanja koja nisu prikazana na specifikaciji koju dobijete na e-mail nakon potvrde porudžbenice.

2. Besplatna isporuka: Besplatna isporuka za celu kupovinu se ostvaruje kupovinom bilo kog proizvoda koji donosi besplatnu isporuku. U ponudi su proizvodi koje uobičajeno i često koristite i možete ih pronaći ovde: Proizvodi koji donose besplatnu isporuku

 

Maksimalni rok isporuke u skladu sa zakonskom regulativom je 30 dana, međutim za većinu proizvoda uobičajeni rok isporuke je od 1 do 7 radnih dana od potvrde porudžbine. Okvirni rok isporuke je naznačen za svaki proizvod na stranici samog proizvoda, a okvirni rok isporuke cele pošiljke je jednak najdužem roku isporuke pojedinačnih proizvoda u pošiljci. Ukoliko vam je potrebna dodatna potvrda roka isporuke ili želite da odložite isporuku, molimo vas da nas kontaktirate na na e-mail: prodaja@hiper.rs

Isporuke se vrše obično u periodu od 8h do 16h u skladu sa rasporedom kurirske službe, pa je potrebno uneti adresu na kojoj je moguć prijem pošiljke u tom periodu, kao i tačan kontakt telefon na kome je dostupna osoba koja će primiti pošiljku. 

 Pogledajte detaljnije načine plaćanja.

 

3. Brza isporuka: Ova isporuka je dostupna za delove Novog Beograda i Zemuna za poručivanje radnim danima u periodu od 9h do 17h za posebne artikle na kojima je navedeno da su dostupni za ovu vrstu isporuke. Cena isporuke je 500rsd. Vreme isporuke je do 2h od potvrde porudžbenice, odnosno uplate. Ukoliko se odabere ova vrsta isporuke, dostupno je plaćanje karticom online i uplatom na račun putem e-bankinga. Plaćanje gotovinom prilikom isporuke nije dostupno ukoliko se odabere brza isporuka. Pogledajte detaljnu mapu dela grada gde je dostupna brza isporuka.