Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Načini isporuke

Kupcima nudimo nekoliko vrsta isporuka u zavisnosti od statusa kupca (da li je registrovan ili ne), adrese na koju kupac želi isporuku (da li se nalazi u okviru granica zona za hitne isporuke ili ne), načina plaćanja i od trenutka / doba dana ili noći kada kupac potvrđuje porudžbinu.

1.       Ekonomična isporuka – Ako želite da proizvode dobijete sigurno, brzo i po povoljnoj ceni na bilo kojoj adresi u Srbiji, izaberite ovu opciju. Rok isporuke je maksimalno do 7 radnih dana od potvrde porudžbine, a uobičajeno 1 do 3 radna dana. Ukoliko vam je potrebna dodatna potvrda roka isporuke ili želite da odložite isporuku, molimo vas da nas kontaktirate na bilo koji od sledećih načina: e-mail, telefon, Kontakt  Isporuke se vrše obično u periodu od 8h do 16h u skladu sa rasporedom kurirske službe, pa je potrebno uneti adresu na kojoj je moguć prijem pošiljke u tom periodu, kao i tačan kontakt telefon na kome je dostupna osoba koja će primiti pošiljku. Cena pakovanja i isporuke je 200 RSD za bilo koju veličinu / težinu pošiljke i obračunava se prilikom potvrde porudžbine, tako da je ukupan iznos na računu i iznos koji se plaća. Pogledajte teritoriju na kojoj vršimo isporuke.

2.       Hitna isporuka – Ako želite da proizvode dobijete hitno na adresi u Beogradu, izaberite ovu opciju i kurir će vam paket doneti na adresu u roku od 30 do 120 minuta, u zavisnosti od dela grada u kome se nalazite. Ova opcija isporuke je dostupna samo za određene proizvode i opcije plaćanja platnim karticama i plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja za adrese koje se nalaze u granicama zona u kojima obavljamo hitnu isporuku brzom kurirskom službom. Ova opcija je dostupna kupcima u periodu od 8:00 do 23:30 svakog dana, tako da će isporuka za porudžbinu plaćenu u 23:30 biti izvršena najkasnije do 01:30. Cena pakovanja i isporuke je 480 dinara za adrese u I Zoni i 680 dinara za adrese u II Zoni. Pogledajte zone na mapi.

3.       Jutarnja isporuka – Ako kupujete tokom noći kada nije dostupna hitna isporuka, a želite da dobijete proizvode što pre, izaberite ovu opciju i kurir će vam paket doneti na adresu ujutru u periodu od 8:00 do 10:00. Ova opcija isporuke je dostupna u periodu od 23:30 do 8:00 samo za određene proizvode i opcije plaćanja platnim karticama i plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja za adrese koje se nalaze u granicama zona u kojima obavljamo hitnu isporuku brzom kurirskom službom. Isporuke se vrše u periodu od 8:00 do 10:00 za porudžbine napravljene tokom noći. Cena pakovanja i isporuke je 480 dinara za adrese u I Zoni i 680 dinara za adrese u II Zoni. Pogledajte zone na mapi.

4.        Isporuka u zakazano vreme – Želite da nekome pošaljete poklon? Ili želite da vašu porudžbinu dobijete u vreme koje vam odgovara? Ako želite da proizvode isporučimo na adresu u Beogradu u zakazano vreme u narednih 7 dana od trenutka kupovine, izaberite ovu opciju i kurir će paket doneti na adresu u zakazano vreme +/- 30 minuta. Ova opcija isporuke je dostupna za opcije plaćanja platnom karticom i plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja za adrese koje se nalaze u granicama zona u kojima obavljamo hitnu isporuku brzom kurirskom službom. Pazite! Ako šaljete poklon ne želite da primalac plati gotovinom, pa onda nećete izabrati opciju plaćanja prilikom isporuke. Za ovu opciju isporuke, možete uneti bilo koje vreme u periodu od 8:00 do 24:00 u narednih 7 dana kada želite da paket bude isporučen na unetu adresu. Cena pakovanja i isporuke je 480 dinara za adrese u I Zoni i 680 dinara za adrese u II Zoni. Pogledajte zone na mapi.

Cena pakovanja i isporuke se dodaje na iznos kupovine i račun se plaća u ukupnom iznosu na jedan od načina koji izaberete (ukupan iznos karticom - online, ukupan iznos gotovinom prilikom preuzimanja ili ukupan iznos uplatom na račun) i ne postoje dodatna plaćanja koja nisu prikazana na našem računu . Pogledajte detaljnije načine plaćanja.

Ako imate pitanje ili vam je potrebna pomoć, kontaktirajte nas na e-mail: office@hiper.rs ili 7 dana u nedelji od 8:30 do 23:30 na telefone: 011.313.0.494 ili 069.313.0.450 

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti