Bioten Krema za lice 50ml

Dnevna krema za lice sa SPF15 50ml
Šifra
103596
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • 50ml
  • komad
  • lice
Cena 575 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Only 0 left
Opis
Različiti agresivni faktori - UV zračenje, zagađenje, stres, neuravnotežena ishrana - mogu da štete ćelijskim funkcijama i prouzrokuju prevremeno starenje kože kao i gubitak mladalačkog izgleda.
Bioten Genovate Cream je dnevna krema bazirana na RESISTEM™-u, prirodnom sastojku koji se dobija iz biljnih matičnih ćelija stabilnim i čistim metodama ekstrakcije, jer se na taj način obezbeđuje bogat sadržaj aktivnih komponenata u poređenju sa konvencionalnim tehnologijama ekstrakcija. RESISTEM™ stimuliše prirodne mehanizme protiv starenja u koži na tri načina:

1. Eliminacijom toksina: Aktivnost proteazoma, ćelijskih organela koje razgrađuju oštećene proteine, tokom godina se smanjuje, zbog čega opada sinteza novih proteina. RESISTEM™, stimuliše aktivnost proteazoma i štiti kožu od prevremenog starenja.
2. Produžavanjem životnog veka ćelija: Vremenom mitohondrije koje predstavljaju ćelijske "elektrane", oksidiraju i gube kapacitet u proizvodnji energije, što direktno oštećuje ćeliju. RESISTEM™ održava aktivnost mitohondrija, produžava životni vek ćelije i podstiče prirodne mehanizme protiv starenja.
3. Regeneracijom tkiva: Matične čelije kože su zadužene za regeneraciju, ali kako se tokom godina njihov broj smanjuje to dovodi do smanjenja u regeraciji same kože. RESISTEM™ štiti postojeće matične ćelije i obezbeđuje konstantnu regeneraciju kože i sprečava pojavu znakova starenja.

Klinički potvrđeni rezultati:
-Vaša koža momentalno postaje  hidrirana, gipka i meka.
-Nakon 1. nedelje Vaša koža gubi znakove umora i izgleda svežije i mladalački.
-Nakon 4. nedelje Vaša koža postaje čvršća dok su broj i dubina bora znatno smanjeni.

(Klinička evaluacija i samoevaluacija pod dermatološkom kontrolom urađena na uzorku od 50 žena, starosti od 35 do 45 godina.)

Upotreba
Nanositi svakodnevno na očišćeno lice i vrat. Obzirom da sadrži UV filtere, izbegavati aplikaciju kreme na predeo oko očiju. Savršena je kao baza za šminku.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Krema za lice 50ml
Vaša ocena