Abela Pharm Zglobex

Pomoć kod ukočenih i bolnih zglobova, 30 kapsula

Šifra
100227
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 30
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • odrasli
Cena 1.940 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
Zglobex® je narocito preporucljiv za sledeca oboljenja: osteoartritis, reumatoidni artritis, ankilozirajući spondilitis, bakterijski artritis, psoriatični artritis, reaktivni artritis, skleroderma, sistemski lupus eritematodes, fibromialgija…  
Sprečava stvaranje povećanih količina azotnog oksida i vraća njegovu koncentraciju na normalu, pa na taj način značajno smanjuje bol, ukočenost i napetost u zglobovima uopšte. Na ovaj način istovremeno smanjuje oštećenja hrskavice, sprečava zapaljenja i skraćuje vreme trajanja bolesti.
 
Zglobex® se proizvodi posebnom patentiranom tehnologijom koja omogućava da se iz korena belog božura izdvoje ukupni glukozidi čime se višestruko pojačava efikasnost s jedne, i smanjuje mogućnost neželjenih efekata standardne terapije s druge strane.
 
- Olakšava stanje kod bolnih zglobova
- Povećava pokretljivost
- Smanjuje otok
- Smanjuje upalne procese u zglobovima
 
Upotreba

Preporuka za upotrebu:
Jedna do dve kapsule dnevno.

Napomena:
- Preparat se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 16 godina kao ni osobama alergičnim na neki o sastojaka preparata.
- Ponekad se kao neželjene pojave mogu javiti mučnina, gubitak apetita, retka i česta stolica, vrtoglavica ili osip po koži.Ove neželjene spojave obično nestaju   nakon prvih nekoliko dana upotrebe preparata.
- Dijetetetski preparati nisu zamena za redovnu i uravnoteženu ishranu.
- Preporučena doza ne sme se prekoračiti. 
 
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Zglobex
Vaša ocena