Wellion Frigo torbica L

Torbica za hladno čuvanje insulina i lekova, veličina L: 21cmx11cm
Šifra
105716
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • komad
Cena 3.400 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
Wellion Frigo torbica za hladno čuvanje je  i kod veoma česte upotrebe jednostavan, brz i komforan način hlađenje insulin, pumpe za insulin ili drugih lekova. Nije potrebna struja ili bilo kakvi drugi elementi za hlađenje. Wellion Frigo se koristi jednostavno sa vodom, bezbroj puta.

Unutrašnja strana torbe je antibakteriološki impregnirana, čime se osigurava higijena i visok kvalitet čuvanja.  isulina i lekova.Wellion Frigo zadovoljava najviše standarde čuvanja.


Upotreba
Pakovanje sadrži:

- Spoljašnji uložak
- Unutrašnji uložak ispunjen kristalima

Priprema za upotrebu:

1. Unutrašnji uložak protresite tako da se kristali ravnomerno rasporede unutar uloška

2. Unutrašnji uložak uronite potpuno u hladnu vodu i tako ga držite maksimalno do 10 minuta. Kristali iz unutrašnjeg uloška će formirati gel i unutrašnji uložak će se povećati po zapremini. Nakon ponovljenih upotreba, kristali obično ne budu potpuno suvi, pa je potrebno kraće potapanje da pređu u gel.

3. Izvucite unutrašnji uložak iz vode i dobro ga obrišite da bude suv.

4. Ubacite svoje rashlađene lekove u unutrašnji uložak i sve zajedno ubacite u spoljašnji uložak.

5. Ovako pripremljena torbica će održavati temperaturu do 24h. Torbicu držite uvek tako da ima pristup vazduhu (ne držite je u plastičnim kesama) jer se hlađenje održava na principu isparavanja gela. Ukoliko je potrebno duže korišćenje od 24h, postupak ponoviti uranjanjem unutrašnjeg uloška u hladnu vodu.

Održavanje i stalna upotreba:

Nakon korišćenja gel iz unutrašnjeg uloška ponovo prelazi u kristale. Pre odlaganja torbice unutrašnji uložak ostaviti do 24h van torbice, na sobnoj temperaturi da se dobro osuši, a tokom sušenja možete nekoliko puta dobro protresti unutrašnji uložak da bi se izbeglo slepljivanje kristala. Nakon sušenja, ubacite unutrašnji uložak u spoljašnji i odložite torbicu.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Frigo torbica L
Vaša ocena