Wellbot Voćni mix 200g

Suva smokva, kajsija i urma bez koštice, 200g

Šifra
123122
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 200g
  • plod
  • kesica
Cena 152,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Suve smokve:

Zbog velikog broja vitamina i minerala koje sadrže, suve smokve predstavljaju idealnu užinu koja će nam u trenu vratiti energiju. One pozitivno stimulišu rad ćelija i podstiču razmenu materija u mozgu, čime poboljšavaju koncentraciju i pamćenje. U sebi imaju veliku količinu bakra koji podstiče proizvodnju crvenih krvnih zrnaca te se preporučuju onima koji pate od anemije. Zbog koncentracije kalijuma nivelišu krvni pritisak. Svega desetak ovih plodova dnevno uticaće preventivno na gubitak koštanog tkiva. Usporavaju starenje, bore se protiv slobodnih radikala, ubrzavaju naš metabolizam i bogate su antioksidantima. Dijabetičari bi trebalo da budu oprezni sa količinom konzumiranja suvih smokava.

Suve kajsije:

Suve kajsije u sebi imaju veliki procenat belančevina, vitamina, vlakana, šećera i minerala, te ih to čini savršenom namirnicom za početak vašeg dana. Ublažavaju stres, čuvaju vaše srce, popravljaju krvnu sliku i regulišu varenje. Ovo voće sadrži vitamin C koji olakšava apsorpciju gvožđa, i zato su sjajne za anemične osobe.

Suve urme:

Urme imaju širok spektar nutritivnih i zdravstvenih vrednosti i zato se smatraju najzdravijim voćem na zemlji. Odličan su izvor prirodnih vlakana koji su našem organizmu neophodni za dobar rad creva. Prirodni šećer iz urmi je idealna alternativa običnom šećeru. Smanjuju osećaj gladi i lako se probavljaju. Urme su prava prirodna multivitaminska ''tableta'', koju slobodno mogu konzumirati i odrasli i deca. Počevši od anemije, preko visokog krvnog pritiska, holesterola, pa sve do kancera…gotovo da ne postoji bolest koja se ne može lečiti sa urmama.

Uvoznik
BAL Profi doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Voćni mix 200g
Vaša ocena