Medis Waya LGG kapi 10ml

Kapi za odojčad i decu sa probiotičkom kulturom LGG, 10ml
Šifra
100983
Raspoloživost za isporuku: trenutno nedostupan
Cena 889rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: trenutno nedostupan
Opis
WAYA® LGG® su probiotske kapi za odojčad i decu. Dijetetski proizvod/hrana za posebne medicinske potrebe. Kapi za odojčad i decu WAYA® LGG® sadrže probiotsku kulturu LGG® (Lactobacillus rhamnosus GG), koja je najistraženija probiotska kultura na svetu. Efikasnost probiotske kulture Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) dokazana je u brojnim kliničkim istraživanjima kod sledećih stanja:

· kod održavanja zdrave crevne mikroflore
· kod virusnih i bakterijskih proliva
· kod proliva tokom lečenja antibioticima

Kapi za odojčad i decu WAYA® LGG®  su primerene su za odojčad i decu već od rođenja. Neutralnog su mirisa i ukusa. Ne sadrže alergene (bez tragova glutena, jaja, riba, kikirikija, susama, SO2, soje, mleka, orašastog voća, celera, senfa, rakova), ne sadrže mlečne belančevine, laktozu i gluten, mogu da se čuvaju na sobnoj temperaturi do 25 °C. 

WAYA® LGG® sadrži mikroinkapsulirani oblik probiotske kulture LGG® i to joj omogućava pet puta veće preživljavanje u poređenju sa drugim probiotskim kulturama na tržištu. Mikroinkapsulacija omogućava najveću moguću efikasnost probiotskog soja.
Upotreba

WAYA® LGG®  se uzimaju se bar dva sata pre ili posle uzimanja antibiotika

Odojčad od rođenja na dalje i deca do 2 godine: 7 kapi jednom dnevno

Deca starija od 2 godine: 10 kapi jednom dnevno

Proizvod ima prirodno prisutan talog, zato flašicu dobro promućkajte pre svake upotrebe. Proizvod će prirodno postati mutan nakon mućkanja.

Kapi možete uzeti samostalno ili ih dodajte u hladno ili toplo piće (vodu, voćni sok, mleko) ili hranu.

Kapi upotrebljavajte bar dve nedelje, a za dugotrajno dijetetsko regulisanje varenja preporučuje se redovna upotreba. Uzimanje kapi preporučuje se bar dva sata pre ili posle uzimanja antibiotika.

Čuvajte na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od vlage i svetlosti (nije potrebno čuvanje u frižideru).Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Waya LGG kapi 10ml
Vaša ocena