Sovita Vanila

Sojino mleko u prahu sa aromom vanile - 300g

Šifra
101952EXP
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
  • 300g
  • instant prah / granulat
  • kutija
Cena 174 rsd Redovna cena 349 rsd
(Ušteda: 175 rsd)
-50%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Opis
Rok trajanja serije 16/09/2019
 
SoVita vanila je mleko od soje u prahu s odličnim prirodnim ukusom i aromom vanile. Mleko od soje je zdrav i lako svarljiv proizvod visoke nutritivne vrednosti. Proizvedeno od genetski nemodifikovanog zrna i predstavlja izvor proteina, vitamina, minerala i ugljenohidrata koji sporo sagorevaju.
Ne sadrži holesterol, laktozu i gluten.
 
SoVita je 100% prirodan proizvod biljnog porekla pogodan za svakodnevno konzumiranje, za sve uzrasti, u svim prilikama, uključujući dijete i dane posta. Upotrebite ga kao napitak, kao dodatak kafi ili u kombinaciji s tradicionalnim muslijem, kranč muslijem, granolom ili za pripremu milkšejka i deserta.
 
SoVita mleko od soje ne sadrži laktozu, holesterol, gluten i zasićene masti. Obiluje prirodnim biljnim estrogenima koji su značajni za regulisanje hormonalnog statusa, posebno kod žena. Dokazano je da se dnevnim unosom 60 g mleka od soje smanjuje rizik slabljenja kostiju čak za 45%. To je posebno značajno u toku menopauze, kada je rizik od osteoporoze najveći. Redovna konzumacija mleka od soje u znatnoj meri utiče na smanjenje valunga (toplotnih talasa), kao i ostalih propratnih simptoma koji se javljaju u toku menopauze.
 
Preporučuje se i kao prehrambeni dodatak i za osobe s povećanom fizičkom aktivnošću, za sportiste, kao i osobe s kardiovaskularnim oboljenjima. S mlekom od soje u prahu možete pripremiti mnogo ukusnih napitaka, pudinga, supa i sosova na isti način kao i s kravljim mlekom.
 
Ne preporučuje se kao zamena za kravlje mleko kod dece uzrasti do 3 godine.
Upotreba

Lako se priprema: rastvorite 2 kašičice SoVita mleka od soje u prahu u 250 ml tople ili mlake vode i promešajte. Kod upotrebe za hladni napitak, koristite mikser da bi bolje promešali smesu. S 300 g SoVita možete pripremiti 2,5 l napitka.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Sovita Vanila
Vaša ocena