Vitalia Ricevita pirinčani napitak 300g

Pirinčano mleko u prahu sa aromom vanile, 300g
Šifra
101947
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 250 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 300g
  • instant prah / granulat
  • kesa
  • pirinač
Cena 378 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
RiceVita Natural je pirinčano mleko u prahu s prirodnim ukusom i aromom i odlično izbalansiranim nutritivnim profilom. Napitak spravljen od RiceVita ima aromu i ukus koji potseća na tradicionalni sutlijaš. Pirinčano mleko obiluje šećerima koji sporo sagorevaju, esencijalnim aminokiselinama, vitaminima i mineralima.

Prednost pirinčanog mleka RiceVita je njegov nutritivni sastav. Za razliku od kravljeg mleka, ne sadrži holesterol i zasićene masti, ne sadrži laktozu niti gluten. Upravo zato, preporučuje se osobama koje imaju problem s intolerancijom na laktozu, vegetarijancima koji ne konzumiraju proizvode životinjskog porekla, osobama koje upražnjavaju niskokalorične dijete, ali i onim osobama koje poste.

RiceVita je ukusan i zdrav napitak za svakog člana vaše porodice. Deca ga vole zbog lako prihvatljivog ukusa pirinča, a odrasli zbog bogatog sadržaja hranljivih sastojaka. Proteini pirinča su visokonutritivnih vrednosti vrednosti, s odličnim sastavom aminokiselina, lako svarljivi i oslobođeni glutena – alergen prisutan u mnogim žitaricama. Upravo zato se pirinčano mleko preporučuje osobama koje boluju od celijakije. Obroci spravljeni s pirinčanim mlekom su najbolji izbor, posebno kod dijareje (priliva).

RiceVita – pirinčano mleko (zamena za kravlje mleko) je prehramben napitak s prijatnim ukusom koji spada u grupu prirodnih proizvoda biljnog porekla. Ne sadrži laktozu, holesterol i gluten.

Napitak od pirinča je pogodan za osobe s intolerancijom na laktozu, za osobe koje ne podnose gluten, osobe koje imaju poteškoća s varenjem i osobe s visokim nivoom holesterola.

Pirinčano mleko se preporučuje svima onima koji žele da poboljšaju kvalitet ishrane. Ima prijatan ukus i visoku hranljivu vrednost.

Pirinčano mleko je odlična zamena za kravlje mleko. S pirinčanim mlekom možete brzo i jednostavno da spravite milkšejk, frape, nes-kafe, koktel, žitne obroke i musli, puding, supe i sosove, testenine. Ne može se zgrudvati i brzo se rastvara.

Mogu ga konzumirati i dijabetičari u okviru propisane dijete. Ne preporučuje se kao zamena za kravlje mleko kod dece uzrasti do 3 godine.


Sadržaj
Nutritivne vrednosti Per serve Per 100g
Energetska vrednost 585kJ 234kJ
140kcal 55.7kcal
Masti 5.1g 2.0g
od čega zasićene 0.9g 0.2g
Ugljenihidrati 22.8g 9.1g
od kojih šećera 6.2g 2.5g
Proteini 0.6g 0.3g
So 0.17g 0.06g
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Ricevita pirinčani napitak 300g
Vaša ocena