Vitalia Ricevita pirinčani napitak 300g

Pirinčano mleko u prahu, 300g

Šifra
101949
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 300g
  • instant prah / granulat
  • kesa
  • pirinač
Cena 354 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
RiceVita Natural je pirinčano mleko u prahu s prirodnim ukusom i aromom i odlično izbalansiranim nutritivnim profilom. Napitak spravljen od RiceVita ima aromu i ukus koji potseća na tradicionalni sutlijaš. Pirinčano mleko obiluje šećerima koji sporo sagorevaju, esencijalnim aminokiselinama, vitaminima i mineralima.

Prednost pirinčanog mleka RiceVita je njegov nutritivni sastav. Za razliku od kravljeg mleka, ne sadrži holesterol i zasićene masti, ne sadrži laktozu niti gluten. Upravo zato, preporučuje se osobama koje imaju problem s intolerancijom na laktozu, vegetarijancima koji ne konzumiraju proizvode životinjskog porekla, osobama koje upražnjavaju niskokalorične dijete, ali i onim osobama koje poste.

RiceVita je ukusan i zdrav napitak za svakog člana vaše porodice. Deca ga vole zbog lako prihvatljivog ukusa pirinča, a odrasli zbog bogatog sadržaja hranljivih sastojaka. Proteini pirinča su visokonutritivnih vrednosti vrednosti, s odličnim sastavom aminokiselina, lako svarljivi i oslobođeni glutena – alergen prisutan u mnogim žitaricama. Upravo zato se pirinčano mleko preporučuje osobama koje boluju od celijakije. Obroci spravljeni s pirinčanim mlekom su najbolji izbor, posebno kod dijareje (priliva).

RiceVita – pirinčano mleko (zamena za kravlje mleko) je prehramben napitak s prijatnim ukusom koji spada u grupu prirodnih proizvoda biljnog porekla. Ne sadrži laktozu, holesterol i gluten.

Napitak od pirinča je pogodan za osobe s intolerancijom na laktozu, za osobe koje ne podnose gluten, osobe koje imaju poteškoća s varenjem i osobe s visokim nivoom holesterola.

Pirinčano mleko se preporučuje svima onima koji žele da poboljšaju kvalitet ishrane. Ima prijatan ukus i visoku hranljivu vrednost.

Pirinčano mleko je odlična zamena za kravlje mleko. S pirinčanim mlekom možete brzo i jednostavno da spravite milkšejk, frape, nes-kafe, koktel, žitne obroke i musli, puding, supe i sosove, testenine. Ne može se zgrudvati i brzo se rastvara.

Mogu ga konzumirati i dijabetičari u okviru propisane dijete. Ne preporučuje se kao zamena za kravlje mleko kod dece uzrasti do 3 godine.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Ricevita pirinčani napitak 300g
Vaša ocena