Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Vitalia Maple Syrup

Javorov sirup - 250ml

Oblik: Balzam / Regenerator
Šifra proizvoda: 101474
Pogledajte sve artikle: Vitalia

Vitalia - Hiper

Količina:

1.119,00 RSD
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
Čist kanadski javorov sirup, vrhunskog kvalitela, organski.

Javorov sirup je 100% prirodni proizvod vrhunskog kvaliteta C-klase, koja se smatra klasom najboljeg kvaliteta. Ima karakterističnu tamnu boju, koja je znak bogatog sastava: minerala –kalcijum, gvožđe, magnezijum, natrijum i vitamina – B1, B2, B6 i C. 

Ako ne možete da odolitke slatkišima a želite da se hranite zdravo i skinete kilograme, predlažemo vam da probate javorov sirup. Sladak je kao med, a sadrži mnogo više minerala. 

Najčešće se pravi od soka crvenog ili crnog javorovog drveta, ali se može praviti i od drugih vrsta javora.
Proces dobijanja sirupa je vrlo jednostavan, iz javorovog drveta se vadi bezbojan sirup koji nema jak ukus i sadrži malu količinu šećera , nakon toga se kuva dok voda ne ispari, a kao rezultat dobijamo javorov sirup sa karakterističnim mirisom, ukusom i sadržajem šećera od 60%. Prava je retkost pronaći hranu koja je istovremeno slatka i veoma hranjiva, ova biljka je pravi eliksir zdravog života. Kanadska pokrajna Kvebek je najveći proizvodjač javorovog sirupa na svetu, oko 1/4 svetskog sirupa od javora se proizvede na ovom području.


UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti