Vaseline Cocoa Butter losion za telo 200ml

Losion za telo Cocoa Butter, 200ml

Šifra
126978
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 200ml
  • losion
  • plastična boca
  • koža - suva-oštećena
Cena 249,00rsd Redovna cena 448,00rsd
(Ušteda: 199,00 rsd)
-44%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Kada imate suvu, grubu i iziritiranu kožu, potrebno vam je nešto što će joj pružiti potrebnu hidrataciju i pomoći da brzo zaraste. U našem vazelin losionu za intenzivnu negu Cocoa Radiant, kombinovali smo lekovite mikro-kapljice vazelin želea, moćne hidratantne kreme i 100% čisti kakao puter u bogatoj formuli koja se brzo upija.
Kao rezultat smo dobili bogat losion koji hidrira i vraća suvu kožu bez sjaja, ističući njen prirodni sjaj. Vazelin za intenzivnu negu Cocoa Radiant losion za telo klinički je dokazano da pruža dubinsku hidrataciju i umiruje suvu kožu već pri prvom nanošenju i održava je zaceljenom 3 nedelje.
Mikro-kapljice vazelina želea prodiru duboko dole da formiraju zaštitni sloj na vašoj koži i zadržavaju vlagu. Ova zaptivna barijera ubrzava prirodni oporavak kože.
Cocoa Radiant losion za telo nudi vam brzo i dugotrajno olakšanje za suvu kožu koja svrbi, plus uverenje da je pogodan za osetljivu kožu. Svakodnevno nanesite ovu hidratantnu kremu sa kakao puterom na kožu i iskusite bogatu, ali brzo upijajuću formulu koja će vam pružiti intenzivnu hidrataciju, omogućavajući vašoj koži da se obnovi iz dubine. Nemasna formula našeg hidratantnog sredstva za suvu kožu ima topao miris kakaoa koji opušta vaša čula.

Upotreba

Svakodnevno nanesite na kožu, nakon tuširanja.

Uvoznik
Quality king doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Cocoa Butter losion za telo 200ml
Vaša ocena