Vorner Uljani radijator VRF11-0437

Uljani radijator VRF11-0437 sa 11 rebara, 2500W + 400W ventilator

Šifra
116425
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 1
  • uređaj - 220v
  • kutija
Cena 8.100 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis

Kvalitetno dogrevanje - Nenametljiv rad, uz zavidne toplotne performanse

Podesivi termostat – Zadajte svom radijatoru temperaturu koju želite

Komfor i bezbednost – VORNER Uljani radijator VRF11-0437 pruža tihi rad, prenosivost, zaštitu od pregrevanja...
 
Pred svaku grejnu sezonu, mnogi ljudi stupaju u dileme kakav uređaj nabaviti, kako doći do najbolje kombinacije koja će odgovoriti željama i potrebama, a da se uklopi u budžet. Nekim ljudima treba dogrevanje, nekima glavno zagrevanje, nekima su problem samo pojedine prostorije...

U celoj toj dilemi, uljani radijator predstavlja zanimljivu soluciju. Ovi uređaji ne pripadaju rangu najmoćnijih mašina na svetu ali nisu ni naivni. Takođe, uljani radijatori su na glasu da ne isušuju vazduh i da zagrevanje obavljaju na takozvani "nežan" način. Uz racionalnu upotrebu i barem solidnu izolaciju, efekat na račun za struju uopšte ne mora da bude prevelik ali naravno, ne treba položiti preveliki teret grejanja na njihova pleća.

VORNER Uljani radijator VRF11-0437 ima 11 rebara i dolazi sa 2500 W snage, uz ventilator koji ima 400 W. Ventilator ubrzava cirkulaciju vazduha i brže raspoređuje temperaturu ravnomerno po prostoriji. Podesivi termostat služi tome da postavite željenu temperaturu. Kada je radijator postigne, on će se ugasiti i nastaviti da emituje toplotu. Kada oseti potrebu, ponovo se pali i zagreva ulje. Ovo omogućava komfor i uštedu energije.

Uređaj je tih, može se prenositi i poseduje zaštitu od pregrevanja. Ovo znači da će uz dobro grejanje pružiti i prijatno korišćenje, bez zadavanja glavobolja. Za one kojima je dizajn od značaja, jer radijator ipak postaje deo prostorije, pristojnog je izgleda. Sve u svemu, proizvod koji Vas može kvalitetno zagrejati uz lako korišćenje. Posebnu povoljnost predstavlja opcija besplatne dostave koju Tehnomanija nudi za ovaj proizvod.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Uljani radijator VRF11-0437
Vaša ocena