Hemofarm Thiomucase Forte anticelulit krema 100g

Krema sa posebnim enzimom za razlaganje celulita, 100g

Šifra
116562
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • Srbija
  • Hemofarm doo
  • 100g
  • krema
  • plastična kutija
Cena 2.395,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Idealno se uklapa u svakodnevnu negu tela - lako se upija, neguje i održava vlažnost kože. Povećava elastičnost i tonus kože, povećava razmenu materija u potkožnom tkivu i prevenira stvaranje depozita masti.

Potkožno vezivno tkivo sačinjeno je od kolagena, elastina i osnovne supstance. Osnovna supstanca ili cementna supstanca je središte zadržavanja vode i mineralnih soli. Thimoucase Forte ispoljava svoju funkciju depolimerizacijom mukopolisaharida koje grade osnovnu supstancu. Thiomucase razmekšava kolagen vezivnog tkiva, pa tkivo postaje propustljivije za tečnost i omogućava se lakša mobilizacija masti iz rezervi, kao i njihovo sagorevanje.

Preporučuje se kod uznapredovale forme celulita, tretman se započinje sa Thiomucase Forte kremom 2-3 nedelje a nakon toga tretman se nastavlja Thiomucase anticelulit gelom koji u svom sastavu sadrži 5000 T.J. u 100 g gela.

 

Upotreba

Nanosi se na čistu i suvu kožu dva puta dnevno. Radi boljeg prodiranja aktivne materije i postizanja boljih rezultata preporučuje se korišćenje Thiomucase® Forte krema posle tuširanja toplom vodom.

Sadržaj

Aktivna komponenta: Mukopolisaharidaza 13 500 T.J./100 g krema.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Thiomucase Forte anticelulit krema 100g
Vaša ocena