The Nutrition Beast 2.0 440g

Pre workout formula, ukus višnja-malina-jagoda, 440g

Šifra
122536
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 440g
  • prah
  • plastična kutija
Cena 3.990,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

The Beast 300g pripada grupi "pre-workout" proizvoda, koji su veoma popularni među ljubiteljima fitnesa i sportistima u sportovima snage. Oni omogućavaju jače i intenzivnije treninge, što znači bolji porast mišićne mase i snage. Svi korisnici specifičnih individualnih sportova mogu primetiti bolji napredak u vidu poboljšanja performansi.

Naše telo je uz njega sposobno savladati puno veće napore.

Na tržištu se nalazi veliki broj "pre-workout" proizvoda, koji u svom sastavu imaju navedeno velik broj supstanci, a koji na samom treningu nemaju velikih rezultata. Mnogi dodaju i šećer, koji povećava broj doza proizvoda, međutim nema značajnijeg efekta na bolju sposobnost na treningu.

The Beast sadrži dve patentirane matrice, koje se međusobno odlično slažu. To su Excessive Pump Matrix® i Supreme Focus Matrix®. Excessive Pump Matrix® sadrži idealan razmer sastojaka kao što su citrulin malat i beta alanin. Tokom deset godina prisutnosti na tržištu, svi sastojci su odavno provereni. Oni vam u pravilnoj kombinaciji i razmeri omogućavaju snagu i jak mišićni ''pump''. Supreme Focus Matrix® sadrži kombinaciju kofeina, taurina i tirozina. Kofein u kombinaciji sa taurinom povećava nivoe energije, dok će se tirozin pobrinuti za potrebnu koncentraciju, tj. fokus na trening. Sva tri sastojka u matrici su u adekvatnim razmerama, što je ključno za najbolji sinergistički efekat. Tako ćemo ostvariti sva tri cilja: fokus, koncentraciju i energiju. Iako se ove dve matrice se zaista dobro slažu, radi poboljšanja, mi smo formuli dodali i vitamin B3 i B6 koji su odgovorni da naše telo proizvede energiju i intenzivni rad.

Sa kombinacijom ovih supstanci dobili smo vrhunski proizvod, koji će obezbediti da vaši treninzi od sada pa na dalje budu na najvišem nivou!

Upotreba

Promešajte 3 merice (1 doza - 10 g) sa 2,5 dcl vode 15-20 minuta pre treninga.

Sadržaj
Prosečne nutritivne vrednosti u 100g:
Energetska vrednost 335 kJ / 80k cal
Proteini 20 g
Ugljeni hidrati 0 g
                      od kojih šećeri 0 g
Masti 0 g
Aminokiseline 20 g
Vitamin B3 (Niacin) 0,5 g
Vitamin B6 (Pyrodixine) 0,4 g
Excessive Pump Matrica 57,87 g
Beta Alanine *
Citruline malate *
Supreme Focus Matrica 41,23 g
L-Taurine *
L-Tyrosine *
Caffeine *
Uvoznik
Ogistra doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Beast 2.0 440g
Vaša ocena