Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

SuperMed sa lešnicima i kakaom

100% organski namaz od meda sa lešnikom i kakaom, 240g

Oblik: Hrana - ostalo
Šifra proizvoda: 109076
Pogledajte sve artikle: Just Superior

Just Superior - Hiper

Količina:

710,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
Ne propustite priliku da sebi i svojim najbližima zasladite dan ovim vanserijskim organskim mednim kremovima bez i jednog jedinog aditiva. SuperMedove pravi Super Pčelica, koje je za vas uspela da napravi poslastice čarobnog ukusa, a koje su jako zdrave! Tajni sastojak SuperMedova je najkvalitetniji sertifikovano organski, bagremov ili livadski med sa ekološki čistih obronaka Stare planine.

Naša Super Pčelica je ovaj med blago filtrirala i zamešala sa ostalim sastojcima bez zagrevanja, nudeći vam u svakoj teglici potpuno sirov med. Takav med zadržava očuvan polen, propolis, sve antioksidante, enzime i fitonutrijente, koji mu daju dobro poznate lekovite uticaje na kardiovaskularna oboljenja, gastrointestinalne poremećaje, alergijske simptome i sezonske prehlade. 

Naš med proizvodi Timomed – apsolutni lider u proizvodnji meda u Srbiji. Primenjuje najsavremenije svetske standarde, a poseduje i centar za selekciju matica, pomoću koga čuva autohtone ekotipove pčela sa našeg prostora. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja, a na Novosadskom sajmu je šampion kvaliteta već 17 godina za redom. 

Kako bi svaki od 4 različita SuperMeda dobio unikatnu aromu i neprevaziđen ukus, a takođe bio još nutritivniji i zdraviji, naša pčelica je med pomešala sa najkvalitetnijim organskim sastojcima, poput organskog kakao praha najcenjenije sorte – Arriba Nacional. Uživajte!

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti