Stara planinska riznica Hranljiva krema za lice i telo 150ml

Hranjljiva krema za lice i telo, bosiljak i kamilica, 150ml

Šifra
118680
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 150ml
  • krema
  • plastična kutija
Cena 670,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Hranljiva krema za lice i telo iz kolekcije Stara Planinska Riznica je jedna od najhranljivijih krema na našem tržištu. Kombinacija aktivnih sastojaka i ekstrakata bosiljka i kamilice pospešuje cirkulaciju kože, održava njen prirodni nivo vlažnosti i štiti je od iritacije. Kožu čini glatkom i sjajnom i usporava proces starenja.

Bosiljak sadrži eterična ulja (cineol metil-kalvikol, tinol lineol, kamfor, jedan glukozid i kiseli saponin) i ima jak, aromatičan miris. Bosiljak Ima antiseptičko dejstvo, stimuliše prokrvljenost kože, čisti je i pospešuje njenu elastičnost, pomaže regeneraciju. Sadrži vitamin B1, C i karotin.

Kamilica (hamazulen, bisabolol, matricin) ima antiseptičko, baktericidno i fungicidno delovanje

Ulje jojobe je prava terapija za kožu jer sadrži proteine, minerale, biljni vosak i mirističnu kiselinu, korisnu protiv upala. Koža ga veoma brzo upija i odlično je za negu i ishranu kože. Reguliše stvaranje sebuma i blagotvorno je kod upala, psorijaze, ekcema i bilo koje vrste dermatitisa. Pomaže kod kontrolisanja akni. Znatno omekšava kožu i smanjuje linije bora.

Bademovo ulje sadrži minerale i esencijalne masne kiseline, a bogato je i vitaminima A, B, D i E. Veoma je hranljivo, lako se upija, nije masno i daje svilenkast osećaj koži.

Kakao buter obiluje vitaminom E i odličan je zaštitnik kože. Poznat je kao izuzetno efikasan omekšivač i hidratant kože. Deluje podmlađujuće, izglađuje bore i vraća sjaj i elastičnost koži. Stvara tanak zaštitni film koji štiti kozu od UVA i UVB štetnih zraka i drugih negativnih spoljnih uticaja.

Upotreba

Hranljiva krema za lice i telo namenjena je za svakodnevnu negu tela posle kupanja. Krema se nanosi na čistu, suvu kožu i utrljava nežnim kružnim pokretima. Koža je izuzetno brzo upija. Ne ostavlja mastan trag.
Za negu lica, Hranljiva krema se kao dnevna krema preporučuje osobama sa osetljivom, suvom i zahtevnom kožom.

Uvoznik
Stara planinska riznica doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Hranljiva krema za lice i telo 150ml
Vaša ocena