Mr. Muscle Sprej za čišćenje rerne 300ml

Čistač za rernu, 300ml

Šifra
116436
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
  • 300ml
  • fluid
  • metalna sprej boca
Cena 270 rsd Redovna cena 389 rsd
(Ušteda: 119 rsd)
-31%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Opis

Izbegavati da proizvod dođe u kontakt sa kožom i očima tokom čišćenja. Ukoliko dođe u kontakt sa kožom, da biste izbegli opekotine, ispirajte 20min sa mnogo vode i potražite savet lekara. Ako je potreban lekarski savet, sa sobom poneti ambalažu ili etiketu proizvoda. Ako se udiše: izneti povređenu osobu na svež vazduh i obezbediti da se odmara u položaju koji ne ometa disanje. Ako dospe na kožu ili kosu: hitno skinuti/ukloniti svu kontaminiranu odeću. Isprati koži vodom/istuširati se. Ako dospe u oči: pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ukoliko postoje i ukoliko je to moguće. Nastavite sa ispiranjem. Ako se proguta: isprati usta. Ne izazivati povraćanje. Izaziva teške opekotine kože i oštećenje oka. Oprati detaljno ruke nakon rukovanja. Ne udisati sprej. Koristiti samo u dobro provetrenim površinama.

Upotreba

Upotrebiti na hladnoj rerni

Obavezno nositi zaštitne rukavice

Za lakše čišćenje izvaditi rešetku izrerne

Bocu držite uspravno za vreme upotrebe.

Naprskajte unutrašnju površinu rerne uključujući i staklena vrata sa udaljenosti od 20-30cm.Ne prskati po zaštitnoj gumi, kontrolnom svetlu i grejačima. 

Zatvoriti vrata rerne i ostaviti da proizvod deluje, ne duže od 30min.
Koristeći zaštitne rukavice, detaljno obrisati vlažnom krpom ili sunđerom izbegavajući kontakt sa kožom i očima. Izbegavajte prskanje i kapanje.

Provetrite rernu pre ponovnog uključivanja ili paljenja kontrolnog svetla

Ponoviti proces ukoliko je neophodno da bi se uklonile tvrdokorne mrlje i masnoća.

Nakon upotrebe vratite sigurnosni zatvarač. Upotrebljavati samo za čišćenje unutrašnjosti rerne. Upotrebljavati samo na hladnim rernama. Ne koristiti na rernama koje se same čiste, na mikrotalasnim rernama, spoljnim površinama, hromu, aluminijumu, cinku, bakru, plastičnim ili poliranim/lakiranim površinama. Ne koristiti na otvorenom prostoru.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Sprej za čišćenje rerne 300ml
Vaša ocena