Mr. Muscle Sprej za čišćenje kupatila 5u1 750ml

Univerzalno sredstvo za čišćenje kupatila, 750ml

Šifra
116438
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
  • 750ml
  • fluid
  • plastična boca sa raspršivačem
Cena 270 rsd Redovna cena 389 rsd
(Ušteda: 119 rsd)
-31%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Opis

Posebno formulisan za lakše i efikasnije uklanjanja ostataka pene i tvrdokornih mrlja u vašem kupatilu. Higijenski čisti. Osvežava miris nakon upotrebe. Površine čini blistavim. Namenjen je za brzo i lako čišćenje lavaboa, kada, tuš kabina, keramičkih pločica.

Ako je potreban medicinski savet, sa sobom poneti ambalažu ili etiketu proizvoda. Ako dospe u oči: pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva ukoliko postoje i ukoliko je to moguće. Nastaviti sa ispiranjem. Ne udisati sprej. Oprati ruke detaljno nakon rukovanja. Koristiti samo u dobro provetrenim prostorijama. Kao i kod ostale kućne hemije, ne izlagati kožu dužem kontaktu sa proizvodom.

Upotreba

Za čišćenje horizontalnih površina otvorite poklopac ispred raspršivača i naprskajte po površini. Za bolji rezultat čišćenja vertikalnih površina zatvoriti poklopac ispred raspršivača, pritisnuti raspršivač i na taj način aktivirati penu. Naprskati na prethodno dobro očišćenu neporoznu površinu dok se u potpunosti ne pokvasi, ostaviti najmanje 15min i dobro očistiti. Okrenuti raspršivač na znak STOP i odložiti bocu uspravno. Izbegavati dugotrajan kontakt sa drvenim površinama, aluminijumom i lakiranim ili sunđerastim površinama. Ukoliko niste sigurni, pogledajte uputstvo proizvođača.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Sprej za čišćenje kupatila 5u1 750ml
Vaša ocena