Scholl Velvet Smooth

Elektronska turpija za stopala (plava, sa rolerom sa regularnom teksturom)
Šifra
100212
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • uređaj na baterije
  • blister pakovanje
  • stopala
Cena 3.890 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: 3-4 radna dana
Only 0 left
Opis
Imajte stopala koja će lepo izgledati i na dodir biti glatka. Scholl Velvet Smooth uklanja ogrubelu kožu za samo par minuta i ostavlja vaša stopala nežnim i glatkim.

Scholl je predstavio svoj novi proizvod, električnu turpiju za stopala, pomoću koje možete dobiti profesionalne rezultate kao u salonu, ali u udobnosti vašeg doma i onda kada vama odgovara.

Naime, zadebljala koža na stopalima, posebno petama, može nastati iz više razloga, među kojima je način na koji hodate, neudobne ili neodgovarajuće cipele, pa i sklonost isušenoj koži na stopalima.

Osim što ne izgleda lepo i može da bude neprijatna, ispucala i isušena koža na ovom delu tela predstavlja i rizik po zdravlje: može biti uzrok dubokih bolnih pukotina u kojima mogu nastati bakterije koje prouzrokuju upalne procese. Kako biste ovo sprečili, višak tvrde i zadebljale kože se mora redovno odstranjivati, što nije lak i zabavan posao – sve dok nam Scholl nije predstavio Velvet Smooth – praktičan i jednostavan način da se tog viška rešimo.

Ova turpija je opremljena rolerom za otklanjanje standardno zadebljale kože.


sv-07 gel ac

Upotreba

Najbolji rezultati se postižu korišćenjem ove turpije nekoliko uzastopnih dana po par minuta, posle čega se koža na stopalima može tretirati i svakih nekoliko dana.

Takođe, posle tretmana je neophodno oprati stopala (od te sitne prašine) i naravno očistiti uređaj (koji inače nije vodootporan te se ne pere pod vodom, već se može skinuti turpija i sve zajedno obrisati vlažnom krpom), a poželjno je naneti i kremu za negu. Posle ovoga, stopala su stvarno savršeno glatka i mekana. 

Garancija
Period važenja garancije: 24 meseca Pogledajte spisak ovlašćenih servisa ovde
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Velvet Smooth
Vaša ocena