InPharm Save Oil 30 kapsula

Preparat sa uljanim ekstraktom račića Antarktika, 30 kapsula
Šifra
100298
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 30
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • odrasli
  • omega masne kiseline
Cena 1.498rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis

SAVE OIL je vrhunski dodatak ishrani koji je prirodno bogat izvor omega-3 masnih kiselina i fosfolipida. Predstavlja snažnu podršku zdravlju srca i mozga i prirodno deluje na regulisanje holesterola i triglicerida. Dokazano je da je 11 puta efikasniji u odnosu na omega masne kiseline iz ribljeg ulja u regulisanju masti i smanjenju lošeg LDL holesterola.

Krill oil (ulje antarktičkih račića) dodatno sadrži prirodni antioksidans astaksantin, koji ima značajnu ulogu u zaštiti ćelija, vida, zdravlja zglobova i imuniteta. SAVE OIL pojačava imunološki sistem prirodnim putem.

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

Prednosti preparata SAVE OIL:

- čisti i štiti krvne sudove, mozak i zglobove;

- prevencija arteroskleroze;

- poboljšava protok krvi u mozgu;

- bolja memorija i niži rizik od moždanog udara ( 3x efikasniji u onosu na omegu iz ribljeg ulja );

-  reguliše nivoe holesterola i triglicerida;

-  pomaže kod otklanjanja simptoma u menopauzi žena i u PMS-u (4x efikasniji od ribljeg ulja).

Preporučujemo SAVE OIL za zdravo srce, krvne sudove, mozak i zglobove!

Šta može SAVE OIL da učini za vaše zdravlje?

Do skora nije smatrano da su kognitivni i srčani poremećaji i problemi sa pamćenjem povezani. Sada znamo da postoji jedan faktor koji je zajednički za sve njih a to je deficit esencijalnih masnih kiselina, pogotovo EPA i DHA – dve forme omega-3 masnih kiselina koje su važne za razvoj i održavanje ćelijskog zdravlja.
Suplementacija sa uljem krilla (SAVE OIL) predstavlja veoma koristan način kojim se omogućava pristupačnost ovih vitalnih sastojaka. Osim što predstavlja izvor bogat masno-kiselinskim sastojcima, SAVE OIL ulje je čistije i sa većom tolerantnošću organizma se prihvata nego ostale morske alternative.

Krill (Euphausia Superba) su mali ljuskari koji podsećaju na škampe, i predstavljaju najzastupljeniju biomasu u moru. Antarktički krill je bogat izvor polinezasićenih masnih kiselina dugih lanaca, posebno u dve forme omega – 3 a to su eikozapentanoična kiselina (EPA) i dokozaheksanoična kiselina (DHA). Krill suplementi dostavljaju ove masne kiseline u ljudsko telo u najpoželjnijem i najprihvatljivijem obliku, a to su fosfolipidi. Zbog veoma niskog nivoa zagađivača u vodama oko Antarktika, Save oil je praktično oslobođen od teških metala i žive.

Krill ulje se može smatrati esencijalnim delom svakodnevnog zdravog načina života.

Brojne studije su identifikovale antitrombotičke, antiaritmičke, antiaterosklerotičke i antiinflamatorne mehanizme udružene sa povećanim unosom omega – 3 masnih kiselina u vidu Krill ulja. Šta više, ulje antarktičkog krilla sadrži moćan antioksidans karotenoid, poznat kao astaksantin, koji deluje u prevenciji oksidacije Omega–3 masnih kiselina.

Kod zdravih dobrovoljaca koji su koristili Krill ulje postignuta je regulacija lipida u krvi, povećanje dobrog holesterola (HDL), smanjenje lošeg holesterola (LDL), i smanjenje sadržaja masnoće u srcu i jetri. Omega-3 iz Krill ulja takođe deluje na poboljšanje hroničnog zapaljenja.

Upotreba

Uzeti 2 kapsule dnevno uz doručak tokom prvih mesec dana, nakon toga 1 kapsula dnevno.

Upozorenja i mere opreza:

Preparat sadrži ulje ljuskara koje može prouzrokovati alergijske reakcije. Ukoliko ste alergični na ljuskare i proizvode od ljuskara, nemojte upotrebljavati ovaj preparat. Preparat nije namenjen upotrebi u dečjem uzrastu. Ukoliko ste trudni ili dojite ili ste na terapiji nekim lekovima, kosultujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom pre upotrebe ovog preparata. Ukoliko se javi bilo koji neželjeni efekat, a da mislite da je povezan sa upotrebom ovog preparata, obratite se Vašem lekaru i prekinite upotrebu.

Sadržaj

Krill Oil

1,0 g (1,000 mg)

Omega-3 masne kiseline

220 mg

Eikozapentanoična kiselina (EPA)

120 mg

Dokozaheksanoična kiselina (DHA)

55 mg

Ostale Omega-3 masne kiseline

60 mg

Omega-6 masne kiseline

10 mg

Omega-9 masne kiseline

80 mg

Fosfolipidi

400 mg

Astaksantin (esterifikovani)

0.8 mg

Sastav omotača kapsule: Goveđi želatin „150 bloom“ 126,88 mg, Sorbitol, sirup 70% 53.10 mg, Glicerol 39.07 mg,
Prirodni ukus vanile 70211C 4.46 mg.

Ne sadrži: šećere, soli, skrob, kvasac, pšenicu, gluten, kukuruz, soju, mleko, jaja ili konzervanse.

 

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Save Oil 30 kapsula
Vaša ocena