Rossmax Inhalator NE100

Kompresorski inhalator NE100

Šifra
124971
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 1
  • kutija
  • deca i odrasli
Cena 4.290,00rsd Redovna cena 5.990,00rsd
(Ušteda: 1.700,00 rsd)
-28%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Opis

Inhalator za odrasle i decu za inhalaciju donjih disajnih puteva - pluća.

  • Predstavlja moćan klipni kompresor
  • Veoma jednostavan za upotrebu
  • Uključeni usnik i maska za odrasle i decu
  • MMAD - veličina čestica - <2,6 mm;
  • Doza finih čestica - FPD - : 65 - 70%
  • Ergonomskog dizajna
  • Za kućnu upotrebu

Jedan od najboljih načina za lečenje kašlja, astme i bronhitisa je upravo inhalacija pomoću inhalatora za nebulizator. Uz pomoć ovog aparata ne morate ići u ambulantu na inhalacije, već možete se inhalirati kod kuće u kućnim uslovima i atmosferi.
Svako od nas je barem jednom kod kuće udahnuo čaj od kamilice sa peškirom preko glave. To predstavlja najstariji oblik inhalacije. Na tržištu se daje više različitih vrsta inhalatora, ali ovde je reč o klasičnom kompresorskom inhalatoru.
Kompresorski inhalator nebulizator je uređaj koji lekove u tečnom obliku pretvara u aerosol koji se udiše. Tada se nalazi u obliku veoma malih čestica i tako dospeva do najsitnijih delova disajnih puteva.

Inhalaciono lečenje se preporučuje kod virusnih i nekih bakterijskih infekcija respiratornog sistema: sinusitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suvog i produktivnog kašlja različitog porekla.

Inhalatori se koriste kod virusne upale za ublažavanje simptoma prehlade do potpunog oporavka. Kod pojedinih bakterijskih infekcija sinusa i disajnih puteva, inhalator doprema antibiotik u ta područja i olakšava drenažu paranazalnih šupljina. Posebno su efikasni u lečenju alergijskog rinitisa, laringotraheitisa i astme.

Inhalacije predstavljaju pravi izbor kod jakog i upornog produktivnog kašlja, gde je kašalj iscrpljujuć zbog gustog sekreta. Odrasli ponekad uspevaju da ispiru sekret, ali deca ne. Zbog toga je inahalotor najbolje moguće rešenje da olakšate svojoj deci, ali i da ubrzate proces zarastanja i do nekoliko puta.

Šta se stavlja u inhalator?

U inhalatore se mogu dodati razni lekovi i napraviti inhalacije. Prvi uslov je da su tečni, da nemaju masnu podlogu i da se mogu primeniti na respiratorni sistem u određenim indikacijama.

Najosnovniji oblik inhalacije predstavlja dodavanje 3 ml fiziološkog rastvora u nebulizator i udisanje 15 - 25 minuta. To je simptomatska terapija koja za zadatak ima da ovlaži disajne puteve kod problema suvog kašlja i blaže prehlade. Međutim, takva terapija je neprocenjiva za decu - od najmlađih beba do starije dece.

Udisanje nije neprijatno. To je zapravo prijatan proces i deca uglavnom ne prave problem da učestvuju u procesu inhalacije. Bitno je uključiti ih u proces inhalacije. Ukoliko im postane dosadno dajte im da gledaju crtani film na TV-u ili mobilnom telefonu. Moguće je udahnuti kroz masku ili usnik – usmerite paru da dete diše ako se plaši maske.

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Inhalator NE100
Vaša ocena