Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Rigenforte koncentrovani losion u ampulama

Koncentrovani losion sa matičnim ćelijama protiv opadanja kose, ampule 12 x 10ml

Oblik: Losion / Mleko / Tonik
Šifra proizvoda: 101912
Pogledajte sve artikle: Esi

Esi - Hiper

Količina:

1.880,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
Upotrebom ovog, specijalno formulisanog, koncentrovanog losiona zaustavlja se dalji gubitak kose i njeno proređivanje. Rigenforte Lozione Urto je koncentrovani, hidroalkoholni rastvor. Sadrži aktivne sastojke koji hrane, toniraju i jačaju kosu i koren dlake čime se sprečava prekomerno opadanje kose. Daje kosi blag i prijatan miris. Nakon korišćenja, losion se brzo suši, ne masti kosu i ne daje joj osećaj „težine“. Pogodan i za osobe koje imaju osetljiviju kožu glave.

Biotinax - patentirana formula kompanije ESI, sastoji se od biotina, metionina i cisteina. Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje ojačavaju   keratinsku strukturu kose, dajući joj čvrstinu i elastičnost. Biotin dovodi u ravnotežu proizvodnju sebuma i na taj način eliminiše probleme koje uzrokuju   njegovo preterano lučenje (seboroični dermatitis, pojava peruti) ili nedovoljno lučenje (gubljenje sjaja, preterano isušivanje).
Diaminopirimidin - molekul (komercijalnog naziva aminexil) koji uvećava koren dlake, povećava gustinu kose, sprečava prerani gubitak kose, produžava   fazu rasta kose (anagena faza rasta) i stimuliše rast kose.
Pantenol - derivat pantotenske kiseline (vitamin B5) koji reguliše prirodnu vlažnost kose.
Vitamini E i F - jačaju kosu.
Kofein - stimuliše prokrvljenost kože glave i time pospešuje dotok kiseonika u folikule što predstavlja osnovu za rast zdrave kose, usporava njeno prerano   starenje i prateće opadanje kose i obezbeđuje lepšu i jaču kosu.
Matične ćelije jabuke Uttwiler  - stimulišu obnavljanje bulbe i korena kose. Kako proističe iz studije objavljene u Žurnalu primenjenih nauka, švajcarska   jabuka Uttwiler sadrži aktivni princip koji može da uspori starenje epidermalnih ćelija, produži životni vek ćelija i aktivira ponovni rast kose kod osoba koje   imaju predispozicije za ćelavost. Folikule dlake kože glave, u stvari, predstavljaju prai rezervoar matičnih ćelija kože. Jedna od karakteristika matičnih ćelija   jabuke je i interakcija sa ćelijama bazalnog sloja epiderma. Matične ćelije jabuke su u stanju da prodru u dermis gde dolazi do interakcije sa ćelijama   dermisa; pokazuju jako regenerativno i reaktivirajuće dejstvo na folikul dlake, stimulišu ponovni rast kose i sprečavaju njeno opadanje i time odlažu pojavu   fiziološkog starenja folikula dlake. Matične ćelije, ove posebne sorte jabuka, našle su svoju primenu na polju kozmetike, kao “obnavljači” ćelija u “anti-ageing”   proizvodima i u proizvodima koji preventivno deluju na opadanje kose zahvaljujući svojoj sposobnosti da utiču na mehanizme obnavljanja i zaštite ćelija.  

Hipoalergijski proizvod, testiran na alergenost u Centru za kozmetologiju Univerziteta u Ferari.  
Ne sadrži veštačke boje, parfeme, parabene, natrijum lauril sulfat ni natrijum lauril etar sulfat.

zk16
Naneti na suvu kožu glave i jagodicama prstiju masirati kružnim pokretima do potpunog upijanja; naneti i na suvu kosu koristeći tanak češalj. Preparat se može naneti podjednako na sve regije glave ili samo na pojedina područja gde je počelo proređivanje. Ne ispirati.
Ampula se može zatvoriti i koristiti za više aplikacija.

Trajanje tretmana
Preporučuje se nanošenje svaki drugi dan tokom prve dve nedelje, a narednih 6 nedelja svaki treći dan. Tretman bi trebalo ponoviti 2 do 3 puta godišnje.
Drugi kupci su takođe kupili:

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2018. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti