Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein 4,54kg

Protein surutke 83,6%, više ukusa, 4,54kg

Šifra
116242CONF
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 4.54kg
  • instant prah / granulat
  • plastična kutija
  • protein surutke
  • niska kalorijska vrednost, visok udeo proteina
Cena od 9.995 rsd
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis

- Izgradnja čiste, guste, mišićne mase
- Brzi oporavak nakon treninga i zaštita mišića od sloma i razgradnje
- Jačanje imuniteta i sveopšteg zdravlja organizma

Da bi izašao u susret atletama, Ultimate Nutrition je kreirao 100% Prostar® Whey Protein u kojem su prisutne sve esencijalne i ne esencijalne amino kiseline za izgradnju mišićne mase posle napornih kratkih i dugotrajnih treninga. U pitanju je specijalno kreirana mešavina svih nutritienata, uključujući faktore za jačanje imuniteta koji se dobijaju specijalnom obradom whey proteina, odnosno proteina surutke.

Svaki naporan trening uzima danak od imuniteta, a Ultimatov Prostar protein je tu kao garant da se to neće desiti. Najvećim delom sastavljan od visoko kvalitetnog izolata proteina surutke, surutkinih peptida i nešto malo koncentrata, sa preko 6g BCAA aminokiselina, ovaj protein je definitivno izbor šampiona. 25g visoko kvalitetnog proteina po merici od 30g, sa samo 1g masti, 2g ugljenih hidrata.
Ovaj protein se veoma brzo apsorbuje, možete ga osetiti u mišićima bukvalno odmah posle ispijanja, veoma je ukusan i lako se rastvara u vodi i mleku.
Topla preporuka za sve sportiste, rekreativce i fitness entuzijaste. Zagarantovan kvalitet i apsolutno zadovoljstvo korisnika.

MADE IN USA !!!

Upotreba

2-4 merice. Uzimati između obroka i posle treninga.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Prostar Whey Protein 4,54kg
Vaša ocena