PrirodNo1 Sušeni Vrganj

Organska sušena samonikla pečurka vrganj, 30g
Šifra
115500
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 30g
  • plod sušeni
  • kutija
  • organsko
Cena 446 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
PrirodNo1 Vam daruje deo šumskog blaga sa netaknutog područja Vlasinskog jezera, zaštićenog prirodnog dobra od nacionalnog značaja. Proizvodi su isključivo od šumskih plodova i sertifikovani su kao organski. Pažljivo odabrane, ručno brane organske vrganje smo tradicionalnim postupcima osušili i pripremili za Vaše gastronomsko uživanje.

Vrganj je prava superhrana. Jedinstvenog, bogatog, orašastog i zemljanog ukusa, vrganj će svakom jelu pojačati aromu, istovremeno ga obogatiti brojnim hranljivim materijama i učiniti ga zdravim. Ove pečurke su prepune gvožđa, vlakana i antioksidanata. Imaju i visok sadržaj proteina, kao i mesni, pikantni ukus, što ga čini savršenim dodatkom vegetarijanskim i veganskim jelima. Pored toga, vrganj je dobar za zdravlje i može da poboljša funkcionisanje sistema za varenje, pospeši mršavljenje, ublaži upalu u organizmu.

Sušeni vrganj može da se koristi za pripremanje sosa od vrganja, kao i čorbe ili paprikaša. Sušene pečurke potopite na 20 minuta u vodu, kako bi omekšale pre upotrebe.

Organska sušena samonikla pečurka vrganj (Boletus edulis).

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Sušeni Vrganj
Vaša ocena